Medová žebírka s pečenými bramborami
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve si den předem naložíme žebírka. Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní prosolené uzenou solí žebírka. Druhý den si připravíme alobal a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 40,00 g |
Sůl | 100,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve si den předem naložíme žebírka. Smícháme všechny ingredience na marinádu a namočíme do ní prosolené uzenou solí žebírka. Druhý den si připravíme alobal a…
Měkké a šťavnaté maso, které jde dobře od kosti, skvěle chutná díky dobře ochucené barbecue omáčce. Dlouhá příprava se v tomto případě rozhodně vyplatí. Žebra podáváme s…
Variací na hamburgery je spousta. V tomto receptu vám přinášíme krůtí hamburger s jarní cibulkou a olivami. Mezi bulky pak spolu s opečeným masem patří okurková…
Uzené ryby, můžeme natrhat na menší kusy dáme do pekáče, docela hutně posypeme kořením, buď originálního, nebo si ho uděláme doma smícháním: mořské soli, petržele,…
Tekvicu očistíme, nakrájame na hranolky, kolieska, opekáme na oleji.Necháme na obrúsku odsať olej, posolíme soľou, ktorá nám chutí, ja preferujem cesnakovú. Podávame…
Ze všeho nejdříve nejméně 2 hodiny před vařením namočte kešu oříšky do vody. Když jste připravení pustit se do vaření, připravte si lilky. Troubu předehřejte na 220°C,…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Šéf Zdeněk Pohlreich se vrací! Máme fotky z natáčení nového pořadu i rozhovor s režisérem. Proč nemusel na place křičet?
5 skvělých možností, jak využít červenou řepu: Jemná polévka, zdravá pomazánka nebo šťavnaté karbanátky ozvláštní jídelníček
Retro okénko: Zeleninová obloha je český fenomén. Lidé ji milují, šéfkuchaři nenávidí