Drožďovomrkvová polévka s mrkvovosýrovými nočky
Recept ještě nebyl hodnocenCibulku nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji a lžičce másla. Poté nasypeme sušené droždí a krátce promícháme. Přidáme nastrouhanou mrkev(strouhala jsem na jemném i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 146 kJ / 274 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 16,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 40,00 g |
– cukry | 10,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Cibulku nakrájíme na drobno a zpěníme na oleji a lžičce másla. Poté nasypeme sušené droždí a krátce promícháme. Přidáme nastrouhanou mrkev(strouhala jsem na jemném i…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále