Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková hovězí - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie524 kJ /
125 kcal
Bílkoviny20,30 g
– z toho živočišné bílkoviny20,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky4,90 g
– nasycené2,22 g
– nenasycené2,20 g
–– mononenasycené2,08 g
–– polynenasycené0,12 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 55 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Tatarák Videorecept

Tatarák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tatarský biftek alias lidově tatarák, patří k oblíbeným lahůdkám, kterou si snadno připravíte i doma. Základem je kvalitní čerstvé maso, které můžete dochutit celou…

Hovězí Stroganov se žampiony

Hovězí Stroganov se žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Hovězí Stroganov je pokrm pocházející z kuchyně ruské šlechty, který se rozšířil po celém světě. Má mnoho verzí a není tak zcela jasné, která je ta pravá. Všichni totiž…

RubyRom

50 min

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Srnčí je kvalitní maso s mnoha benefity zvěřiny jako takové. Vhodnou úpravou a kořením z něj lze připravit gurmánovo potěšení. Pokud budete mít možnost, dejte srnčímu…

suslajda

35 min

Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Svíčkovou často vnímáme jako složité jídlo, ale náročná je pouze na čas. Tato královna mezi českými omáčkami má mnoho tváří a více možností přípravy i dochucení. Náš…

Denisa

140 min

Medailonky z panenky

Medailonky z panenky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Panenku nakrájíme na plátky, česnek rozetřeme se solí, "naředíme" olivovým olejem, promícháme s panenkou, utlačíme do nádoby a necháme v lednici uzrát. Vajíčka…

Steak, který se zaručeně povede

Steak, který se zaručeně povede

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Každý se ho bojí, a přitom je to tak snadné! Předpokladem úspěchu jsou přesné hodinky a dodržení postupu. Steaky omyjeme a důkladně osušíme papírovými utěrkami. Pak…

Dooga

20 min

Biftek

Biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Biftek s hranolkami není jídlo, které bychom si dopřávali každý den. Hovězí svíčková je poměrně drahá surovina, proto si na přípravě bifteku dáváme opravdu záležet. Pak…

Jenda1

12 min

Beef Stroganov podle Vodoucha

Beef Stroganov podle Vodoucha

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se…

rebeka

35 min

Zabijačková sekaná

Zabijačková sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Zabíjačková sekaná je ozvláštněná jemným masem vepřové panenky, nakrájeným na malé kostky. Bude krásně šťavnatá díky bránici (vepřové tukové bláně), do které masovou…

Colombo65

110 min

Hovězí svíčková Wellington

Hovězí svíčková Wellington

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máme pro vás podrobný návod, jak tento slavnostní pokrm z hovězího masa připravit. Wellington připravujeme z hovězí svíčkové, šunky a restovaných žampionů, které…

casino

120 min

Hovězí biftek

Hovězí biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso na biftek by měl mít pokojovou teplotu, proto nechte maso vytáhlé alespoň hodinku předem z lednice. Maso potřeme ze všech stran olivovým olejem a opepříme. Na…

mijula

15 min

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na…

radekhk

30 min

Zabijačková panenka

Zabijačková panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Panenskou svíčkovou podélně rozřízneme, vetřeme do ní rozetřený česnek s pragandou a necháme do druhého dne prozrát. Mleté maso si připravíme podle linku v poznámce. …

Hovězí tokáň s kuskusem

Hovězí tokáň s kuskusem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Masový tokáň je tradičním pokrmem zejména v Maďarsku. Existuje mnoho jeho úprav. V tomto receptu použijeme hovězí maso, svíčkovou. Nudličky masa doplníme zeleninou a…

Bahula

60 min

Rizoto s hovězím masem

Rizoto s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme. Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a…

Svíčka - zabijačková pečeně

Svíčka - zabijačková pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mletého masa přidáme vejce, víno, sůl, pepř, strouhanou citrónovou kůru a polovinu utřeného česneku. Vše smícháme, vytvarujeme obdélník, doprostřed dáme osolenou a…

Biftek ala klasika

Biftek ala klasika

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso ze svíčkové nakrájíme na silné plátky (cca 4 cm), které klouby ruky mírně naklepeme a plátek tak zvětšíme a snížíme. Poté maso jen osolíme, opepříme a zprudka…

Kroupovka

10 min

Hovězí Wellington

Hovězí Wellington

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Sváteční pokrm pojmenovaný podle vévody z Wellingtonu je kvůli náročnosti na přípravu opravdovou kulinářskou výzvou. Šťavnatou hovězí svíčkovou zabalíme do sušené šunky…

cvrnda

125 min

1 2 3