Špagety s brokolicí a vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenŠpagety uvařím dle návodu. Brokolici uvařím a nakrájím na kousky. Vejce uvařím natvrdo a nakrájím na kostky. Všechny ingredience na dresink smíchám dohromady.Uvařené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špagety uvařím dle návodu. Brokolici uvařím a nakrájím na kousky. Vejce uvařím natvrdo a nakrájím na kostky. Všechny ingredience na dresink smíchám dohromady.Uvařené…
Polévka: Dýni nakrájíme na plátky, poklademe na pomaštěný pečící papír, posypeme solí a grilovacím kořením. Pečeme dorůžova asi 15 minut na 220°C. Na oleji v hrnci…
Vepřové řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Do středu dáme na kostičky nakrájené všechny 4 druhy sýrů. Řízek přeložíme, sklepneme okraje, obalíme v trojobalu a usmažíme…
Do pekárky dáme suroviny nejdříve tekuté, pak sypké a zapneme program Těsto (jen kynutí).Těsto lze samozřejmě zadělat i klasicky-z droždí,vody a trošky mouky necháme…
Dle návodu na sáčku si připravím želatinu, na úkor vody přidávám nálev z moravanky a ocet, aby želatina měla tu správnou chuť. A teď jenom do formičky pro biskupský…
Karé alebo krkovicu nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme a opaprikujeme (môžeme použiť namiesto tohoto korenie na steaky - zmes podľa vlastnej chuti). Na…
Připravíme si kulatou formu na pečení. Z toastového chleba odkrájíme kůrky a vyložíme jím dno formy. Na chléb namažeme pomazánku( postup na jakoukoliv pomazánku jistě…
Do velkého hrnce dejte vařit silně osolenou vodu na noky nebo těstoviny, ale ještě předtím, než do ní dáte vařit přílohu, krátce v ní povařte brokolici tak, aby byla…
Nejprve uděláme tatarku. Do misky nakrájíme nebo nastrouháme najemno okurku a cibulku, přidáme ostatní ingredience a podle chuti přidáme kapary nebo nasekanou ančovičku.…
Sýry nastrouháme nahrubo, smícháme s ostatními ingrediencemi a necháme zhruba 10 minut odležet.Směs vložíme do formy a pečeme 15 minut na 200 stupňů, poté snížíme troubu…
Sýr najemno nastrouháme a smícháme s pomazánkovým máslem.Teprve pak vmícháme majonézu.Nakonec přidáme prolisovaný česnek v množství podle podle chuti.
Topinky s cuketovou směsí, ochucenou worcesterovou omáčkou, posypané sýrem a dopečené v troubě poslouží jako chutná a rychlá večeře, kterou připraví i začátečníci.…
Tento recept vám nabízí 2 varianty kuřecích placiček. Jednak klasicky smažené na pánvi, nebo dietněji pečené v troubě a posypané sýrem. Jakou si zvolíte přílohu, je jen…
Výborný a sytý oběd z jednoho pekáčku připravíme z brambor a dušeného kysaného zelí. Přidáme zeleninu, zalijeme vejci se smetanou a zapečeme. Před dopečením ještě jídlo…
Dobrá sýrová pomazánka zažene hlad a na křupavé housce neurazí ani náročného konzumenta. Ořechy jí prospějí chuťově i nutričně. Může být podkladem pro zeleninovou…
Kdo by neměl rád dozlatova usmažené, krásně křupavé, bramboráky. Pokud však do nich přidáte brokolici, jejich chuť bude zajímavější. Čerstvé bramboráky voní po česneku a…
Malé zlatavé křupavé kuličky ze sýra a šunky připravíme během pár minut. Podáváme je jako hlavní chod se zeleninovým salátem nebo bramborovou kaší, nebo si je můžeme…
Kdo by neměl rád hotdogy nebo taštičky s párkem. V tomto receptu přinášíme inspiraci na snadné listové pečivo s párkem a sýrem. Postup je lehce naruby, skládá se od…
Plátek masa plněný výbornou náplní se skvěle hodí na nedělní oběd. Tento pečený měšec připravíme ze šťavnaté krkovice, kterou naplníme sýrem a směsí šunky, žampionů,…
Zapékanky mají v oblibě hlavně naší polští sousedé. Jejich příprava je opravdu snadná a jsou velice variabilní, je jen na vás, s jakou směsí je zapečete. Vyzkoušejte…
Vepřový plátek na zelenině je chutný a vyvážený pokrm, který snadno připravíte k obědu či večeři. Šťavnaté vepřové maso je jemně opečené a podávané na lůžku z čerstvé…
Sklizeň cuket je již v plném proudu a pokud hledáte využití, jak využít jejich úrodu, přijde každý cuketový recept vhod. Dozlatova usmažené placičky s eidamem budou…
Tento všestranný pokrm můžete připravit během několika minut s minimálním počtem ingrediencí, ale s maximální chutí. S jemnou, krémovou texturou lilku a jeho schopností…
Krůtí maso je dobrou volbou, pokud dbáte na zdravou a lehčí stravu. Kousky masa orestované za vůně tymiánu doplníme čerstvou zeleninou a společně podusíme. Směs podáváme…