Zapékaný patison
Recept ještě nebyl hodnocenPatison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Patison můžeme díky jeho neutrální chuti využít ve spoustě receptů. Skvělý je například zapékaný spolu s rajčaty a česnekem. Dodáme mu chuť bylinkami, zalijeme vejci a…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
Zapečený lilek s vejcem je jednoduchý a dobrý. Tato kombinace se skvěle hodí jako lehká večeře, nebo zajímavý předkrm. Díky pečení se chutě krásně propojí a vytvoří…
Sýr nastrouháme a šunku najemno nasekáme na malé kousky.Hrnky řádně vymastíme, vysypeme strouhankou a jdeme plnit.Začínáme vrstvou strouhaného sýra. Na sýr následuje…
S pomocí moderního přístroje, jakým je horkovzdušná fritéza, si můžete připravit zeleninovo - sýrové placičky. Červená řepa přidaná trochu netradičně, v nich nese barvu…
Snadný a rychlý oběd v podobě těstovin s sýrovou omáčkou, ten snad ocení všichni. Jemná, ale ideálně slaná omáčka vznikne kombinací sýru, slaniny a smetany. Do ní v…
Zapékání je skvělý způsob, jak využít starší pečivo. Z rohlíků plněných dobrou cuketovou směsí připravíme jednoduché a rychlé pohoštění, které jistě potěší naši návštěvu…
Škubánky jsou tradiční bramborové jídlo, které se těšilo dříve velké oblibě zejména na venkově. Připomeňte si tento nenáročný pokrm. Vařené brambory stačí spojit s…
Tyto pečené papriky představují dokonalou kombinaci chutí, která potěší každého gurmána. Tento lahodný pokrm spojuje sladkost pečených paprik s intenzivní chutí sušených…
Žampiony portobello, tyto masité houby jsou ideálním základem pro chutnou náplň, kde se sladkost sušených rajčat snoubí s jemným lilkem a krémovým sýrem. Pečením se…
Připravte velmi jednoduchý pokrm, do kterého využijete mražené fazolové lusky. Spolu s natvrdo uvařeným vejcem, trochou tvrdého sýra a s vhodným okořeněním vznikne…
Zapékané těstoviny s lilkem jsou jednoduchým jídlem, které spojuje jemnou chuť lilku s bohatou omáčkou a sýrovou kůrkou. Lilková náplň v kombinaci s těstovinami a sýrem…
Špagety se smetanovou omáčkou jsou skvělou volbou pro milovníky rychlých a chutných jídel. Jemná a krémová omáčka s česnekem a bylinkami dodá těstovinám lahodnou chuť,…
Zapečený lilek je lahodné a lehké jídlo, které spojuje jemnou chuť pečeného lilku s aromatickými ingrediencemi, jako jsou rajčata, česnek a sýry. Toto vegetariánské…
Lilek, neboli baklažán, je oblíbená zelenina neutrální chuti, kterou je třeba vždy tepelně upravit. V tomto případě jsou kolečka lilku pečená s česnekem a rajčaty,…
Lahodná krémová polévka s nasládlou chutí v podzimním počasí příjemně zahřeje. Kromě dýně do ní přidáme i jablko a mrkev. Zjemníme smetanou a podáváme s opečenými…
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno 19. 9. 2024 20:42
Grenadýr z jednoho pekáčku: Jednoduché jídlo se dá přichystat i ze zbytků, stačí pár ingrediencí a na stole je voňavá dobrota
Konzumní způsob života drancuje naši planetu. Řetězec Tesco apeluje na své zákazníky i zaměstnance, ať zbytečně neplýtva
Pět jídel s jarní cibulkou: Jednoduchá jarní polévka, pestrý a osvěžující tvarohový salát nebo pikantní marinovaná asijská kachna