Špalíčky s červenou řepou
Recept ještě nebyl hodnocenTyto malé chuťovky spojují jemně nasládlou chuť červené řepy s krémovým sýrem a křupavým pečivem. Skvělé jako stylové pohoštění pro hosty nebo zdravá svačinka plná…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tyto malé chuťovky spojují jemně nasládlou chuť červené řepy s krémovým sýrem a křupavým pečivem. Skvělé jako stylové pohoštění pro hosty nebo zdravá svačinka plná…
Nemáte chuť na těžké, syté jídlo? V letním období jsou skvělou volbou saláty. Připravte si s námi těstovinový salát se zeleninou a sýrem, který vás osvěží a zasytí tak…
Osvědčená kombinace zeleniny vám nabídne večeři v podobě lehkého salátu. Můžete majonézu zaměnit se zakysanou smetanu, druhy zeleniny vystřídat za vaše oblíbené, přidat…
Smažené mleté jehněčí řízky mají výraznou chuť díky jehněčímu masu, voní po bylinkách a na povrchu jsou krásně křupavé. Hodí se k bramborové kaši, bramborám i salátu.…
Treska dušená na pórku a medvědím česneku, podlitá smetanou a sypaná sýrem, vám jistě zachutná. Jako přílohu volíme jakýmkoli způsobem upravené brambory. Ovšem ty nové,…
Zapečené tousty, jsou všemi oblíbenou snídaní, večeří nebo svačinou. Kombinace křupavého chleba a slané anglické slaniny doplněné o svěží pažitku, vytváří dokonalou…
Rychlé a chutné těstoviny získáte spojením vařených těstovin s orestovanou mladou cuketou, kořením a trochou mozarelly a kvalitního tvrdého sýra. Tyto těstoviny voní…
Těstovinové trubičky cannelloni jsou perfektní k naplnění různými směsmi. Nemusíte je předvářet, stačí naplnit masovou směsí, vyskládat do pekáčku a zalít smetanou. Tyto…
V sezóně chřestu je radost vařit. Chřest má ale svoje specifika při přípravě. Pokud je dodržíte, získáte skvělý zeleninový pokrm. Třeba jako je tato sytá zahuštěná a…
Pomazánky jsou skvělým řešením v případě, že nevíte, co nachystat na večeři. Jsou výživné a ukryjete do nich mnohdy i zeleninu. Do této jsou kromě sýrů nastrouhány také…
Slané chřestové muffiny poslouží jako skvělá svačina do školy nebo na výlet. Hodí se také jako příloha ke krémové polévce. Příprava je snadná a rychlá a věřte, že si…
Je tradováno, že polévka je základ dne. Můžeme ji uvařit prakticky z jakékoliv suroviny, co máme ve spíži. Na tuto polévku bude potřeba cibule, vývar a víno. Snadnou…
Čerstvý zelený chřest dostaneme zejména na jaře, kdy je jeho sezóna. Stačí jej lehce blanšírovat a poté zapéct se šunkou a sýrem. Skvělým doplňkem k takto připravenému…
Chřest je mnohdy vnímán jako velmi nákladná surovina, která potřebuje složitou přípravu. Tento recept vám dokáže pravý opak. Kousky chřestu doplníme vajíčkem a tvrdým…
Kuřecí maso plněné efektní mozaikovou náplní se skvěle hodí jako slavnostní oběd i součást obložené mísy na oslavu. Chutná výborně teplé i studené a náplň snadno…