Argentinské kuřecí paličky z trouby nebo grilu
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve v dostatečně velké uzavíratelné misce připravíme marinádu z uvedených ingrediencí. Očištěné maso v marinádě celé obalíme a uzavřené dáme do chladu na 2 -3 hodiny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve v dostatečně velké uzavíratelné misce připravíme marinádu z uvedených ingrediencí. Očištěné maso v marinádě celé obalíme a uzavřené dáme do chladu na 2 -3 hodiny…
Mražené fazolky propláchneme na cedníku, vložíme do vařící osolené vody a povaříme cca 2 minuty. Slijeme, propláchneme studenou vodou a okapané dáme do mísy.Klobásu…
Hamburgery se jeví jako velmi složitý pokrm na přípravu. Opak je však pravdou. Namíchat maso, udělat placky, osmažit a poté už jen zkompletovat finální hamburger. Můžeme…
Namíchat maso na hamburgery je vskutku jednoduché. K finálnímu výtvoru pak potřebujete ještě nadýchané bulky, zeleninu a omáčku. Kompletovat to pak může každý podle sebe…
Co může být lepší, než doma vytvořené skvělé jídlo? O tomhle je přesně tento recept. Domácí kynuté housky, které jsou základnou pro šťavnaté hovězí hamburgery. K nim pak…
Domácí příprava se dnes velmi cení. A jde-li o takový skvost, jako hamburger, není se o čem bavit. Nadýchané kynuté bulky sypané sezamem v sobě nesou lahodný dresing,…
Matjesy jsou typické zejména pro Holandsko, ale i v ČR jsou velmi oblíbenou pochoutkou. Smíchejte tyto solené sledě spolu s čerstvými rajčaty a cibulí ze zahrádky,…
Kapří maso nemusíte připravovat pouze o vánocích. Dobrou rybu připravíte podle našeho receptu snadno. Ať již budete hranolky smažit nebo péct, nezapomeňte je doplnit…
Zdravější verze vajíčkové tlačenky dosáhneme použitím čerstvého nebo mraženého hrášku. Tlačenka se nám povede, pokud dodržíme návod na přípravu želatiny. Nezapomeneme na…
Omáčka ke grilování je tajnou ingrediencí, která povýší každý grilovaný pokrm na novou úroveň. Příprava domácí omáčky je jednoduchá a umožňuje přizpůsobit chuť přesně…
Pangasius zachutná i těm, kteří obyčejně rybímu masu moc neholdují, neboť postrádá typický rybí zápach a navíc je jeho maso bohaté na bílkoviny. V létě jej můžete…
Léto je období rozpálených grilů a na žádném správném grilování nesmí chybět dostatek různých dresingů a dipu. Kupované nechte ležet v regálech obchodů a připravte si…
Voňavé pečené brambory, budou skvělou samostatnou večeří, nebo jako příloha ke grilovaným specialitám. Zvládne je každý a navíc do přípravy můžete zapojit i své…
Na skvělé hamburgery si můžeme kdykoliv zajít do restaurace. Zároveň si je však můžeme jednoduše připravit i doma a poskládat si je podle vlastní chuti. Od masa, přes…
Podle Ladislava Špačka lze konzumovat chlebíčky jen jedním způsobem: Vlezte si do vany, zhasněte a jezte, říká expert na etiketu
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti
Ekologie v kuchyni: Jak šetřit přírodu i svoji peněženku? Tyhle tipy vám ukážou cestu!