Pikantní kuřecí směs s tatarkou
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na nudličky, přidáme sůl, pepř, kari, papriku, olej, a necháme 2 hod uležet.Vložíme na pánev a orestujeme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na nudličky, přidáme sůl, pepř, kari, papriku, olej, a necháme 2 hod uležet.Vložíme na pánev a orestujeme. Přidáme cibuli nakrájenou na větší kostičky,…
Okurku nasekáme na drobno, cibulovou nať na tenoučké kroužky. Současně opékáme topinky nebo tousty v topinkovači.Všechny suroviny na pomazánku dobře promícháme,…
Celer (syrový) a jablko oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle.Přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a nasekanou petrželku.Osolíme a opepříme a přidáme tatarku.…
Dýni očistíme, rozkrojíme a lžící vydlabeme vnitřek. Hokaido není potřeba loupat pouze odstraníme případnou poškozenou část. Brambory očistíme, oškrábeme a obojí…
Smícháme všechny ingredience a vypracujeme těsto. Necháme kynout dvě hodiny, poté rozválíme, nakrájíme na menší kousky a usmažíme na oleji.Mezitím, co bude těsto kynout,…
Co může být lepší, než doma vytvořené skvělé jídlo? O tomhle je přesně tento recept. Domácí kynuté housky, které jsou základnou pro šťavnaté hovězí hamburgery. K nim pak…
Zbyly vám uvařené brambory a chcete je využít? Zkuste obalované smažené bramborové šišky. Použitý sýr, mrkev a cibule je ochutí, smažený obal dodá křupavost. Když je na…
Topinky známe a jistě všichni děláme ty své nejoblíbenější. Zároveň s koncem léta sbíráme poslední plody ze zahrad a záhonů. S tímto recept spojíme dohromady křupavou…
Tento pokrm spojuje křehkost a aromatickou chuť smažené polenty s pikantními tóny karamelizované cibulky. Doplněno lehkým zelným salátem s česnekem, který dodá vašemu…
Na skvělé hamburgery si můžeme kdykoliv zajít do restaurace. Zároveň si je však můžeme jednoduše připravit i doma a poskládat si je podle vlastní chuti. Od masa, přes…
Bramborový salát, neodmyslitelná součást české kuchyně, je lahodný pokrm, který se často připravuje při slavnostních příležitostech, zejména během Vánoc. Každá rodina má…
Kysané zelí má spoustu benefitů. Je v něm dostatek vlákniny, má významný obsah vitaminu C a dalších trávení prospěšných látek, vznikajících při mléčném kvašení. V tomto…
Kotlety z bramborového těsta obaleného v těstíčku a strouhance osmažíme dozlatova. Jako přílohu podáváme dušenou zeleninu, která je pestrá vzhledově i chutí. Servírujeme…
Křupavé rohlíky, šťavnaté placičky z mletého masa a lahodná zeleninová náplň – ideální rychlovka na oběd, večeři nebo party občerstvení. Plněné rohlíky s masovou…
Rychlý, chutný a sytý těstovinový salát s kousky šťavnatého kuřecího masa, křupavou zeleninou a krémovou tatarkou je ideální volbou pro oběd, večeři nebo piknik.…
Tento bramborový salát skvěle chutná jako příloha k masu. Spojíme ho tatarskou omáčkou, pomerančovou šťávou a zakysanou smetanou. Pomeranče a křupavé listy ledového…
Klasické chlebíčky sice patří na pomyslný Olymp mezi slaným pohoštěním, ale proč nevyzkoušet i jejich netradiční verzi? Plátky veky potřeme mrkvovou pěnou se sýrem a…
Řízky z vepřové krkovice pečené v troubě a k tomu domácí bramborový salát. Pokrm je sice velmi vydatný, ale jednou za čas, navíc ve sváteční čas, si to můžeme bez…
Vajíčková pomazánka s tvarohem je doslova plná bílkovin. Na její přípravě není nic složitého a dobrou svačinovou pomazánku připravíte během chvilky. Nejlépe si ji…
Bezesporu jednou z nejoblíbenějších pomazánek je ta vajíčková. Receptů na ní existuje opravdu spousta, tento je však odlišný v tom, že vajíčka nemusíte loupat, upečete…