Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatranka čokoládová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 206 kJ /
527 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky30,00 g
– nasycené16,00 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy56,00 g
– cukry36,00 g
––– laktóza4,00 g

Recepty s touto surovinou

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve vyšleháme tuhý sníh z bílků, přidáváme po částech moučkový cukr, opět zašleháváme. Dále už jen lehce zamícháme postupně žloutky (už ne šlehačem) a nakonec zase…

Pracny z tatranek

Pracny z tatranek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tradiční pracny v netradičním podání. Hledáte jednoduchý recept na cukroví, ale už nezbývá moc času na jeho předvánoční uležení? Zkuste tatrankové pracny, protože tyhle…

Jikotka

40 min

Kuličky s vaječným koňakem

Kuličky s vaječným koňakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Tatranky jsou skvělou svačinou na cesty, ale také se mohou stát základem pro nepečené kuličky. K nastrouhaným oplatkům přidáme máslo, cukr, oříšky, kakao a také trochu…

Zdenka +++

60 min

Rumovky

Rumovky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mísy dáme na jemno nastrouhané tatranky nebo Horalky, přidáme moučkový cukr, rozpuštěné vychladlé máslo, rum a nakonec kakao. Vše zpracujeme v těsto a vložíme do…

Zdenka +++

90 min

Naposledy jste si prohlédli