Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tatranka čokoládová - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 206 kJ /
527 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky30,00 g
– nasycené16,00 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené6,00 g
–– polynenasycené8,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 90 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy56,00 g
– cukry36,00 g
––– laktóza4,00 g

Recepty s touto surovinou

Pracny z tatranek

Pracny z tatranek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční pracny v netradičním podání. Hledáte jednoduchý recept na cukroví, ale už nezbývá moc času na jeho předvánoční uležení? Zkuste tatrankové pracny, protože tyhle…

Jikotka

40 min

Kuličky s vaječným koňakem

Kuličky s vaječným koňakem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na vál dáme nastrouhané tatranky, prosátý cukr, kakao, vaječný koňak a máslo.Zpracujeme těsto, pokud je lepivější, můžeme ještě do těsta přidat nastrouhané ořechy.Dáme…

Rumovky

Rumovky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Do mísy dáme na jemno nastrouhané tatranky nebo Horalky, přidáme moučkový cukr, rozpuštěné vychladlé máslo, rum a nakonec kakao. Vše zpracujeme v těsto a vložíme do…

Zdenka +++

90 min

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Pudinkové řezy s tatrankovým posypem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve vyšleháme tuhý sníh z bílků, přidáváme po částech moučkový cukr, opět zašleháváme. Dále už jen lehce zamícháme postupně žloutky (už ne šlehačem) a nakonec zase…