Bramborovo-cuketová pomazánka na topinky
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory a neoloupanou cuketu nastrouháme na hrubo. Slaninu a cibuli nakrájíme na drobno. Slaninu rozpustíme, přidáme cibuli a necháme zesklovatět.Přisypeme papriku,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory a neoloupanou cuketu nastrouháme na hrubo. Slaninu a cibuli nakrájíme na drobno. Slaninu rozpustíme, přidáme cibuli a necháme zesklovatět.Přisypeme papriku,…
Na troše oleje a kousku másla krátce osmažíme šalotku, česnek a přidáme pastu. Pak vložíme nakrájené a očištěné žampiony, orestujeme a podlijeme vínem. Dusíme ve víně do…
Kedlubnu nastrouháme na hrubo, jemně osolíme a vymačkáme přes sitko. Scedíme od zbytečné vody, aby pomazánka nebyla příliš tekutá.Do hlubší misky dáme nastrouhanou…
Maso a játra nakrájíme na nudličky, porek na kolečka a na oleji orestujeme. Přidáme všechno kořeni, protlak a kapii. Podusíme a poté zalijeme smetanou. Mícháme do…
Vyloupaný česnek zalijeme olejem tak, aby byl potopený. Dusíme na nejmenším plameni pomalu do změknutí.Když je česnek měkký, větší část oleje slijeme a uchováme k…
Najít vatovec nebo-li pýchavku je radost. Jemná chuť a opravdu hodně hmoty na kuchyňskou úpravu. Proč ale opakovat stále stejné recepty? Zkuste naši chutnou směs k…
Udělejte si doma atmosféru jako v české pivnici a pozvěte přátele na skvělý tatarský biftek. Možná budou hádat v čem se od pravého tataráku liší, ale zcela jistě jim…
S naším receptem na lilkovou směs si obohatíte váš domácí jídelníček. Lilek, tento král zeleniny nabízí široké možnosti uplatnění, od grilovaných křehkých plátků po…