Jihotyrolská sladká specialita z farem
Recept ještě nebyl hodnocenNahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 0,35 g |
– nenasycené | 0,90 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 10,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 20 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 80,00 g |
– cukry | 70,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nahlédnutí do tradiční kuchyně v zahraničí může být chuťově zajímavou výpravou za poznáním. Tyrolská kuchyně má svá specifika, ale v něčem je našinci blízká. Zkuste…
Nejen kandované citrusy mohou obohatit biskupský chlebíček. V tomto receptu jsou v tvarohovém těstě zamíchány kompotované mandarinky, které spolu se sušenými třešněmi…
V misce smícháme všechny sypké suroviny. Přidáme med, sirup, olej a tolik vody, aby se všechny suroviny lehce namočily, ale nevytvořily bláto. Směs necháme alespoň 10…
Nepečené kuličky ze zbytků jsou skvělým způsobem, jak zužitkovat zbytky cukroví, piškotů nebo jiných sladkostí. Rychlá příprava, minimum surovin a neodolatelná chuť z…