Chlebové cukrovinky Retro
Recept ještě nebyl hodnocenZ 10 lžic strouhaného chleba, 3 lžic hrubé mouky, 2 lžic cukru, 1 vejce a trochy mléka propracujeme vláčné těsto. Lžící klademe na pomaštěný plech malé bochánky, které…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 350 kJ / 84 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,10 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 19,00 g |
– cukry | 18,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Z 10 lžic strouhaného chleba, 3 lžic hrubé mouky, 2 lžic cukru, 1 vejce a trochy mléka propracujeme vláčné těsto. Lžící klademe na pomaštěný plech malé bochánky, které…
Nejprve připravíme těsto: do mísy dáme sypké ingredience, promícháme, přidáme tekuté a vyšleháme těsto metličkou nebo šlehačem.Připravíme karamel: do pánve dáme máslo,…
Pečeme s Ivou: Upečte si skvělou nadýchanou vánočku podle receptu, který nezklame!
Pečené placičky z květáku, šunky a sýru: Jednodušší verze smažené varianty je krásně šťavnatá i křupavá, na talíři je za chvíli
Zahřejte se punčem. Víte, že tento typický vánoční nápoj pochází původně z Indie?