Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián čerstvý - suroviny a ingredience

Tymián čerstvý

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 686 kJ /
403 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky7,00 g
– nasycené4,00 g
– nenasycené3,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 50 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy65,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Paštika z kuřecích jater Videorecept

Paštika z kuřecích jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Poctivá kuřecí paštika vypadá a chutná úžasně, přitom není vůbec složité jí připravit doma. Dobře dochucená a připravená do ozdobné skleničky se může stát i výborným…

maris

50 min

Roastbeef Videorecept

Roastbeef

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dorůžova upečený a tence nakrájený roastbeef je prubířský kámen mnoha kuchařů. Recept je podrobně popsaný, aby se vám podařil hned napoprvé. Tak s chutí do toho, kupte…

senky

90 min

Pečené brambory se dvěma dipy

Pečené brambory se dvěma dipy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Neoloupané brambory omyjeme a osušíme. Do každého uděláme nožem zářezy, ale nedokrojíme, aby držely vcelku.Smícháme olej s kořením a štětečkem každý brambor potřeme.…

mika59

45 min

Luxusní zapečené brambory

Luxusní zapečené brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Uvařené brambory zbavíme slupky, pokrájíme na kostičky a vložíme do velké mísy. Přidáme pokrájenou šunku, nastrouhanou Goudu, petrželku a lístky tymiánu.V jiné misce…

MAKE-FOOD

45 min

Gnocchi s dýňovou omáčkou

Gnocchi s dýňovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Krémová dýňová omáčka, šťavnaté kuřecí maso a jemné bramborové gnocchi tvoří dokonalou harmonii chutí. Tento jednoduchý podzimní pokrm příjemně zahřeje a potěší každým…

MiskaKulicka

85 min

Jehněčí na kořenové zelenině

Jehněčí na kořenové zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní. Koření, víno a zelenina. Jak…

mika59

210 min

Oběd z remosky

Oběd z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zemiaciky, salotku, cesnak, mrkvu a cervenu papriku ocistime. Zemiaciky nechame v celku (musia byt naozaj male, ak nie, tak prekrojte), mrkvu a papriku nakrajame na…

vybusna

80 min

Ragú z divočáka

Ragú z divočáka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na sádle orestujeme nakrájenou zeleninu a na ní pak kančí maso. Osolíme, opepříme, zalijeme vínem a dusíme asi 30 minut. Pak přidáme vývar, koření a tymián (zabalené v…

Pečené žampiony

Pečené žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Výborná a rychlá příloha z jednoho pekáčku, to jsou pečené žampiony s cibulí a česnekem, kterými oslovíte nejednoho milovníka hub. Budou se skvěle vyjímat na rautovém…

cathleen

35 min

Žampionový guláš

Žampionový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lehce pikantní žampionový gulášek vás svou chutí překvapí natolik, že vám v něm maso jistě chybět nebude. Uvařte si jej s knedlíkem či těstovinami. Milovníci hub si…

maris

40 min

Kohoutek na víně

Kohoutek na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nakrájíme si mrkev na kolečka,česnek na malé kousky a anglickou na kostičky asi 1cm. Slaninu orestujeme v hlubším hrnci do křupava,vyndáme a necháme stranou.Tuk…

znamenivah

240 min

Pečené ratatouille

Pečené ratatouille

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Tradiční francouzský zeleninový pokrm, který proslavil zejména stejnojmenný film, pochází z okolí města Nice. Řeč je samozřejmě o zeleninovém ratatouille, které vás…

hosta

75 min

1 2 3 18