Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Rajská omáčka s pečenou paprikou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

V hrnci na rozpuštěném másle s olejem necháme dosklovata osmažit pokrájenou cibuli. Během smažení přidáme rozvonět koření. Poté zaprášíme moukou a umícháme světlou jíšku…

StefanieB

70 min

Svíčková omáčka:

Svíčková omáčka:

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejklasičtější ze všech českých omáček je jednoznačně svíčková. Každý má na ní svůj recept, na který nedá dopustit. Tento je trochu netradiční a využívá suroviny z…

Levik

150 min

Zapečené žampióny

Zapečené žampióny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Zapečené žampióny jsou jednoduchým a chutným pokrmem, který v sobě spojuje jemnou chuť žampionů a voňavou sýrovou krustu. Tento recept je ideální jako předkrm, lehký…

Marta

45 min

Králičí zadělávaná polévka

Králičí zadělávaná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Dostali jste domácího králíka? Nevíte co se skeletem, droby a zbylými kostmi? Uvařte jedinečnou zadělávanou polévku. Sytou, výživnou a velmi chutnou. Pokud dodržíte náš…

mika59

80 min

Plněné fíky s nivou

Plněné fíky s nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sladká chuť fíků a výrazná chuť nivy zjemněná čerstvým sýrem se krásně doplňují. Plněné fíky s nivou můžete servírovat jako lahodný předkrm nebo chuťovku na oslavě.…

Handour

15 min

Moravanka "z Hané"

Moravanka "z Hané"

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Moravanka je zeleninová směs, známá svou typickou pikantní chutí. Má široké možnosti použití do salátů, pomazánek nebo jako základ pod maso. Pokud máte dost různé…

jahoda

80 min

Kančí ragú v šípkové omáčce

Kančí ragú v šípkové omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Nasládlá šípková omáčka s jedinečnou a lehce natrpklou chutí se skvěle hodí jako doplněk ke kančímu masu. Šípky spolu s dobře zvoleným kořením a červeným vínem jeho chuť…

poslirecept

120 min

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Kapr se zeleninou z parního hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Díky parnímu hrnci můžeme vařit jednoduše a zdravě a jídlo si tak uchová více vitamínů. Kapří maso provoněné čerstvými bylinkami a pestrá zeleninová směs z parního hrnce…

Handour

55 min

Nádivka se slaninovým bramborem

Nádivka se slaninovým bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Rohlíky pokrájíme na malá kolečka, klobásku nakrájíme na malé kostičky a vše pokropíme vývarem. Přidáme žloutky, změklé máslo, sůl, pepř, kari koření, sušený tymián,…

Čočkový salát - light

Čočkový salát - light

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čočku přebereme, propláchneme a na půl hodiny namočíme, pak slijeme.(Voda z namočené čočky nebo jakkýchkoliv luštěnin je výborná na zalití květin.) Dáme novou vodu a…

Hovězí na víně

Hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Maso nakrájíme na větší kousky, slaninu na menší kousky. Slaninu dáme do hrnce, když se začne vypékat, přidáme cibuli, potom maso, po zarestování masa přilejeme trochu…

Jikotka

85 min

Blesková pizza na pánvi

Blesková pizza na pánvi

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vejce, mouku, mléko a sůl dobře rozmícháme a nalijeme na rozehřátou pánev s troškou oleje. Poklademe plátky uzeniny a rajčat, okořeníme a posypeme na nudličky nakrájeným…

Paprika

10 min

1 20 21 22 23 24 88