Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hříbková omáčka

Hříbková omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dobrá houbová omáčka s krásnou barvou z darů lesa. S polentou nebo těstovinami vám v ní maso ani chybět nebude. Můžete si jí připravit po celý rok ze surovin které moc…

toscana

60 min

Králík na černo v PH

Králík na černo v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

V kameninové nádobě pomalého hrnce zpěníme na oleji nebo kousku sádla pokrájenou cibuli, přihodíme PL cukru, přidáme divoké koření a jednotlivé kousky králíka…

Severinka

300 min

Jehněčí karbanátky

Jehněčí karbanátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Méně častým druhem masa v kuchyni je jehněčí maso, které se vyznačuje především svojí specifickou vůní. Dobře okořeněné jehněčí karbanátky vás překvapí svojí chutí. Je…

Lucievach

28 min

Pstruží filátka na másle

Pstruží filátka na másle

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vykostěná filátka ze pstruha očistíme, pinzetou vybereme případné zbytky kostí a z obou stran posolíme, opepříme a velmi lehce poprášíme hladkou moukou.Do pánve dáme 1…

Colombo65

20 min

Pouťový králík

Pouťový králík

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Králíka naporcujeme (nejdříve odkrojíme slabiny na kapsu-viz foto), část bůčku nakrájíme na hranolky, část na kostičky.Králíka prošpikujeme, opepříme a nasolíme.Do…

Vepřová panenka v pomerančích

Vepřová panenka v pomerančích

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Medailonky z vepřové panenky, předem marinované v pomerančovém pepři a šťávě, jsou krásně křehké, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou omáčkou a různě upravenými…

Veruncicka

40 min

Noky s houbovým ragú

Noky s houbovým ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Domácí noky připravíme z vařených brambor a jednoduchým tahem je pomocí vidličky vytvarujeme. K nim se pak skvěle hodí jemná smetanová omáčka s kousky hub, která je…

poslirecept

60 min

Bažant s jeřabinami

Bažant s jeřabinami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jemné a šťavnaté bažantí maso je opravdová pochoutka. Aby nebylo suché, prošpikujeme ho slaninou a poté dusíme v bílém víně. Omáčku dochutíme kompotovanými jeřabinami,…

poslirecept

60 min

Shmaky  s uzenou vůní

Shmaky s uzenou vůní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Máslo a mouku smícháme dohromady na moučné máslo, uděláme kuličku a dáme do lednice.Šmakouna prokrojíme na poloviny.Cibuli oloupeme, překrojíme jí na poloviny a…

mirca75

20 min

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hermelín nakrájíme na čtvrtiny, skládáme natěsno do sklenice a prokládáme všemi surovinami až do vyčerpání zásob.Poté zalijeme slunečnicovým olejem.

LucieV

20 min

1 27 28 29 30 31 88