Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajská z čerstvých rajčat

Rajská z čerstvých rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rajská omáčka je milovaná i nenáviděná, ale pokud jste právě vy jejím milovníkem, vyzkoušejte ji podle tohoto receptu. Jsou v něm použita čerstvá rajčata a omáčka je…

Marta

50 min

Srnčí medailonky

Srnčí medailonky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Srnčí maso patří mezi zástupce zvěřiny s velice lahodným masem. Přes noc v koření naložené medailonky zkřehnou a propojí chutě. Na pánvi je pak stačí jen doplnit…

lucina.pipina

50 min

Nakládaný romadur

Nakládaný romadur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Romadury nakrájíme na silnější plátky. Cibuli a česnek nakrájíme najemno.Do misky dáme asi 2 polévkové lžíce mleté papriky a 1 kávovou lžičku drceného kmínu, promícháme…

Kachna na medu a víně

Kachna na medu a víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Kachní maso je tučnější, ale velice lahodné. Při pečení kachny to vůbec nemusíme přehánět s kořením. Bohatě postačí kachnu nasolit, přidat tymián, pepř, kmín a za…

janahh

170 min

Pečený jehněčí hřbet

Pečený jehněčí hřbet

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie.…

tejaja

90 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…

filip30

180 min

Hovězí na burgundský způsob

Hovězí na burgundský způsob

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Marinování Dejte maso do středně velké mísy, přidejte víno, olivový olej, citronovou šťávu, česnek a koření. Smíchejte dohromady a nechte marinovat dvě hodiny,…

filip30

180 min

Domácí chleba

Domácí chleba

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kdo jednou zkusí domácí chleba, těžko se už bude vracet ke kupovanému. Při pečení provoní celý byt a kůrku si vypečete podle libosti, jak kdo má rád. Tento recept je z…

Vlajda

70 min

Pomalu konfitovaná husí stehna

Pomalu konfitovaná husí stehna

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Konfitování je velmi pomalé pečení masa v tuku, nejlépe vlastním. Maso je díky této úpravě šťavnaté a voňavé. Místo tradičně pečené husy vyzkoušejte konfitování a…

mika59

400 min

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Chystáte rádi jedlé dárky pro rodinu a přátele? Hodí se během celého roku, nejen na Vánoce. Zejména v létě během sezóny grilování udělá radost nakládaný hermelín.…

toprecepty.cz

40 min

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Pomazánky jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Připravte tuto pomazánku z pomalu pečeného bůčku s kořením a bílým vínem. Využít můžete pečení v klasické troubě…

mika59

30 min

Babiččina hrachovka

Babiččina hrachovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hrachovou polévku můžete uvařit na různé způsoby, tato je se zeleninou, uzeným masem a bez zahuštění moukou. Pochutnáte si na ní hlavně v podzimních a zimních měsících.

toprecepty.cz

70 min

Lasagne s boloňskou omáčkou

Lasagne s boloňskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na rozpuštěném másle osmahneme cibulku.Když zesklovatí, přidáme nastrouhanou zeleninu (nahrubo).Po chvilce přidáme mleté maso, česnek, veškeré koření a dusíme doměkka…

Turecké jogurtové brambory Videorecept

Turecké jogurtové brambory

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Omrzely vás klasické přílohy a rádi byste vyzkoušeli něco nového? Máme pro vás recept na turecké brambory pečené v jogurtu. Hotové jsou za chvíli a marináda s…

mika59

60 min

Labužnický králík

Labužnický králík

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Králíka naporcujeme a naskládáme do pekáče. Posypeme ho cibulí nakrájenou na čtvrtkolečka, paprikami nakrájenými na proužky a slaninou nakrájenou na malé kostičky. …

Angel 666

90 min

Znojemská pečeně

Znojemská pečeně

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Mezi jednu z oblíbených klasik patří znojemská pečeně z hovězího masa, s typickou omáčkou, v jejíž chuti hrají prim nakládané okurky. Za pomoci tlakového hrnce zvládnete…

Aneta

90 min

Candát na másle a bylinkách

Candát na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…

1 4 5 6 7 8 88