Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tymián - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Candát na másle a bylinkách

Candát na másle a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Očištěné, omyté a osušené filety, předem vyndané z lednice, osolíme a opepříme po obou stranách. Než je vložíme na pánev, přidáme bylinky nasekané nahrubo a zlehka…

Nakládaný česnek v oleji

Nakládaný česnek v oleji

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Naložený česnek je jemnější než čerstvý, a proto se skvěle hodí k zelenině, masu, ale i jako samotný "mls". Bez zavařování vydrží i několik měsíců a stále si zachová…

Patrik581102

30 min

Kuře alá bažant

Kuře alá bažant

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře omyju, naporcuji, málo osolím a potřu směsí na kuře. Pekáč vystelu cibulí a česnekem, posypu kořením, jako na divočinu, viz rozpis, a trochou oleje a osmahnu. Pak…

santa

55 min

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Srnčí hřbet s šípkovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso očistíme, odblaníme, po vlákně masa prošpikujeme uzenou slaninou, potřeme rozpuštěným máslem, posypeme kořením divočina a necháme v chladničce 24 hod. odpočinout. …

Pečené kančí maso

Pečené kančí maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé,…

lucie2211

105 min

Lehké králičí ragú

Lehké králičí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozehřáté ghí vhodíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme kousky masa a kořenovou zeleninu nakrájenou na malé nudličky. Vše necháme krátce orestovat.Pak…

Kančí panenka na divoko

Kančí panenka na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promneme s olejem a tymianem. Pečeme na pečícím papíře cca na 180°C 30 minut.Panenku omyjeme, osolíme, opepříme a restujeme na…

Pečené brambory se dvěma dipy

Pečené brambory se dvěma dipy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Neoloupané brambory omyjeme a osušíme. Do každého uděláme nožem zářezy, ale nedokrojíme, aby držely vcelku.Smícháme olej s kořením a štětečkem každý brambor potřeme.…

mika59

45 min

Kostelecké jelení maso

Kostelecké jelení maso

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na kostičky nakrájené slanině a másle podusíme na větší kusy nakrájenou zeleninu a kolečka cibule. Okořeníme tymiánem, bobkovým listem, novým kořením, pepřem a přidáme 2…

Bramborovo-pórkový krém

Bramborovo-pórkový krém

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Máte-li rádi krémové polévky, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Bramborovo-pórkový krém je opravdu hutný a tak nebudete potřebovat druhý chod. Samozřejmě nesmí…

Moanka

55 min

Zajíc na divoko

Zajíc na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Nejprve maso naložíme aspoň den dopředu do marinády z oleje, soli, pepře a bylinek. Připravíme větší kastrol a rozehřejeme olej. Na něm zprudka osmahneme maso ze všech…

terezicka1

120 min

Uherská krkovice

Uherská krkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Krkovici osolíme, poprášíme paprikou a posypeme tymiánem.Ve vhodné nádobě rozpustíme máslo, na něm orestujeme cibuli, na kousky nakrájenou zeleninu včetně rajčat,…

Vepřový závitek na smetaně Videorecept

Vepřový závitek na smetaně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřové plátky naklepeme do široka, osolíme, položíme plátek anglické slaniny a na to po kousku vařeného vejce, okurky, špalíček uzeniny nebo kousek párku, slaninu a…

Guláš uherského grófa

Guláš uherského grófa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…

Eliza

65 min

1 5 6 7 8 9 91

Naposledy jste si prohlédli