Kuřecí stehna s rajčaty a cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenVelmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Velmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…
Připravte si minutková drůbeží játra. Mohou být třeba lehkou letní večeří, která nevyžaduje dlouhou tepelnou úpravu. Víno, kečup a kysaná smetana jídlo mírně okyselí,…
Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme…
Pro milovníky kombinací sladkých a slaných chutí tu máme jednu specialitu. Dokonalý kus hovězí svíčkové jen lehce okořeníme a zprudka orestujeme. K němu pak připravíme…
Jedním z nejšťavnatějších kousků vepřového masa je bezesporu krkovice. Dušená krkovice, doplněná o česnekové výhonky a kedlubnu, je ideálním nedělním obědem. Podáváme s…
Kolečka z cukety zapečená s krásně vonícími čerstvými bylinkami a sýrem jsou vhodná jako příloha k různě upravenému masu. Nebo je můžete jíst samotná. Každopádně…
Dušená vepřová krkovice, v kombinaci s uzeným masem a kedlubnami, je perfektním obědem, který spolehlivě zasytí. Můžeme jej podávat s jakoukoliv bramborovou přílohou,…
Na marinádu smícháme všechny suroviny, bylinky posekáme nadrobno.Vepřové maso naklepeme, mírně osolíme a opepříme. Vložíme do připravené marinády a necháme třeba jen…
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak…
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak…
Krůtí prsa jsou chutná, plná kvalitních bílkovin, téměř bez tuku a rychlá na přípravu. Zapečená se zeleninou a žampiony, okořeněná voňavým tymiánem a hojně zasypaná…
U nedělního oběda nesmí chybět opravdu sytý a chutný pokrm. Dušené vepřové maso s kedlubnami voní po tymiánu a česneku a v ústech se krásně rozpadá. Ideální přílohou…
Rizoto podle tohoto receptu není to pravé italské, ale naše, české. Na vynikající chuti to ovšem nic nemění. Orestované čerstvé houby a cukety, podušené na jarní cibulce…
Tento lahodný a praktický způsob uchování rajčat zachovává jejich čerstvost a šťavnatost po celý rok. Ideální jako přísada do omáček, polévek, salátů nebo jako chutná…
Masovo-zeleninový nákyp je výborný nápad na letní pokrm. Kousků vhodné zeleniny se najde dost v chladničce a nákyp se po nezbytné přípravě surovin zapeče v jednom…
Na pánvičku si dáme prolisovaný česnek s olejem, trošku opečeme. Hrnec odstavíme z ohně, přidáme hladkou mouku, vařečkou rozmícháme. Jíšku osmažíme dozlatova. Hrnec si…
Bílý chléb nakrájíme na kostičky a na oleji opečeme do křupava. Necháme zchladnout.Oloupanou okurku nakrájíme na kostičky, na stejně malé kostičky nakrájíme i papriku,…
Rajčata, ke kterým skvěle ladí bazalka, nejvíce ovlivní výslednou podobu skvělé letní zeleninové polévky. Krémová konzistence pak vyloženě vybízí k závěrečnému dochucení…
Kuře na provensálský způsob je pokrm plný zeleniny a zasytí tak po náročném dni. Připravované v jednom hrnci, provoněné tymiánem a česnekem, je do hodiny připravené ke…
Kuřecí prsa patří k oblíbeným částem kuřete. Jde o libové maso, které má univerzální využití. Zde je servírováno s bramborovou kaší a vínovou omáčkou s vůní bylinek a…
Kuřecí prsa patří k oblíbeným částem kuřete. Jde o libové maso, které má univerzální využití. Zde je servírováno s bramborovou kaší a vínovou omáčkou s vůní bylinek a…
Rýži uvaříme, vidličkou nakypříme a necháme vychladnout.Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky, cuketu odložíme stranou. Dáme do mísy, přidáme rozpůlené stroužky…
Aby se nás v novém roce držely peníze, pak musíme dle zvyklostí na první den v roce k obědu připravit čočku. Navíc spolehlivě zasytí a je zdraví velice prospěšná,…
Pokud máte rádi krémové polévky, rozhodně si nenechte ujít tento krém. Jemnou květákovou polévku ochucenou bylinkami připravíte snadno. Její lahodnou chuť doplňují…
Plněné papriky: Báječně chutnají se směsí správně ochuceného mletého masa, vařené rýže a s lahodnou rajskou omáčkou
14 nejmodernějších funkcí lednic: Bez vaší námahy zničí bakterie, zajistí čerstvou zeleninu nebo přehrají film
Buchty mrkvance jsou populární na Vysočině, ale jednoduše je upečete i doma, ať jste odkudkoli