Kachna na medu a víně
Recept ještě nebyl hodnocenKachní maso je tučnější, ale velice lahodné. Při pečení kachny to vůbec nemusíme přehánět s kořením. Bohatě postačí kachnu nasolit, přidat tymián, pepř, kmín a za…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kachní maso je tučnější, ale velice lahodné. Při pečení kachny to vůbec nemusíme přehánět s kořením. Bohatě postačí kachnu nasolit, přidat tymián, pepř, kmín a za…
Sladká chuť fíků a výrazná chuť nivy zjemněná čerstvým sýrem se krásně doplňují. Plněné fíky s nivou můžete servírovat jako lahodný předkrm nebo chuťovku na oslavě.…
Znáte tuřín? Nevyhýbejte se koupi! Tuřín je skvělá surovina, vhodná na přípravu příloh i hlavního pokrmu. V kombinaci s mrkví a zakysanou smetanou je vhodný pro…
Tian je další francouzská klasika, která se prosazuje i české kuchyni. Tuto barevnou zapečenou zeleninovou směs lze upravit na mnoho způsobů. Lze do něj přidat i různé…
Výborné pečené masové kuličky s patizonem a dýní jsou rychle připravené a vynikající. Navíc při jejich přípravě spotřebujete případné zbytky zeleniny a masa z lednice.…
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Během pečení získá zelenina úžasnou intenzivní chuť, navíc ji připravíme skoro bez práce. Zeleninu stačí očistit, nakrájet a péci potřenou olivovým olejem. Chutná skvěle…
Pečená jarní hnízda ze špaget, s dobře okořeněnou marinovanou masovou směsí, nejen potěší všechny vaše strávníky, ale také je spolehlivě zasytí na delší dobu. Zbydou jen…
Králík má lahodné maso s vysokou nutriční hodnotou. Připravte ze stehen skvělé závitky. Maso bude dobře ochucené náplní závitků. Výborná příloha v podobě kyprých…
Marinovaný kuřecí plátek s vůní rozmarýnu v kombinaci s podzimní zeleninou. Ke kuřeti podáváme pečenou řepu, ochucenou bylinkami a česnekem, a jemné pyré z brambor a…
Velmi jednoduchý oběd připravíme z kuřecích stehen. Předem je marinujeme v bylinkové marinádě s citronovou šťávou. Poté je stačí upéct v troubě a přidat k nim trochu…
Jemná králičí stehna jsou ideální na přípravu křupavých řízků. Výraznější chuť jim dodává marináda, do které je naložíme přes noc. K smaženým řízkům podáváme vařené…
Jemná králičí stehna jsou ideální na přípravu křupavých řízků. Výraznější chuť jim dodává marináda, do které je naložíme přes noc. K smaženým řízkům podáváme vařené…
Snadnou rajčatovou polévkou se zavděčíte všem, kteří ji mají rádi. Z čerstvých rajčat, mrkve, česneku a bylinek uvaříte chod, který vás přenese zase do slunečných dnů. A…
Pečená kuřecí stehna, obalená ve slanině, neztratí díky tomu nic ze své šťavnatosti a krásně voní po bylinkách a tymiánu. Výtečný oběd pro svoji rodinu připravíte téměř…
Zeleninová rýže s cuketou je osvěžující a zdravý pokrm, který spojuje jemnou chuť rýže s křehkou cuketou. Tento jednoduchý recept je ideální jako příloha nebo lehká…
Dokřupava upečené cuketové placičky krásně voní po bylinkách. Nalezneme v nich medvědí česnek, kopřivy, ale také mátu nebo pampelišky. Podávat je můžete samotné, nebo s…
Ať k masu, k rybě nebo třeba jen k salátu, pečené brambory jsou vždy skvělým nápadem. Kousky brambor nejprve naložíme do smetanové směsi s kořením a bylinkami. Po…
Připravte si šťavnatou vepřovou pečeni, která je perfektně dochucená a upečená do zlatova. Společně s ní si pochutnejte na paprikách plněných tarhoňou a sýrem, které se…
Hamburger je jedním z nejoblíbenějších letních pokrmů z grilu. Příprava masové placičky není tak složitá. Vylepšit ji můžete třeba karamelizovanou cibulí podle receptu…
Pečená kuřecí stehna přijdou k chuti kdykoliv. Tahle jsou nejprve dušená ve vlastní šťávě a ke konci doplněná o jablka a olivy. Díky bylinkám má pokrm úžasnou vůni.…
Slaný koláč s hráškem vypadá lákavě už na první pohled. Neutrální chuť křehkého těsta doplní slaná niva, hrášek a šunka. Koláč můžeme servírovat jako pohoštění pro…
Hledáte jednoduchý způsob, jak připravit rybu? Důležité je jemnou chuť ryby jen zvýraznit, ale nepřebít ji příliš výrazným kořením. Stačí použít čerstvé voňavé bylinky a…
Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…