Hermelín smažený v mletém mase
Recept ještě nebyl hodnocenMaso důkladně smícháme s vejcem, šalotkou nakrájenou najemno, solí, pepřem, paprikou a nasekanou petrželkou nebo libečkem. Necháme chvíli odpočinout.Hermelíny rozkrojíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso důkladně smícháme s vejcem, šalotkou nakrájenou najemno, solí, pepřem, paprikou a nasekanou petrželkou nebo libečkem. Necháme chvíli odpočinout.Hermelíny rozkrojíme…
Nejprve uvaříme brambory, zároveň mrkev a vejce, schováme 2 vejce na zdobení salátu. Uvařené brambory oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně tak oloupaná vejce a mrkev…
Trubičky z dobrého těsta, ozvláštněného rozinkami, můžete po upečení máčet celé v čokoládě, nebo pro ozdobu jen namočit jejich konce. Krém si zvolte dle své chutě, je…
Kdo tvrdí, že závin musí být vždy jen s jablky nebo tvarohem, neochutnal závin z tohoto receptu. Listové těsto plněné zdravým kysaným zelím a plátky slaniny, kterou…
Já jsem si postup malinko upravila, protože jsem připravovala maso vcelku a Roman Vaněk měl maso na kostky a dusil ho přímo v omáčce podobně jako guláš. Na másle se…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Do širšího, hlubšího hrnce dáme vařit vodu. Hrnky ve kterých budeme vařit knedlíky vyložíme mikrotenovými sáčky. V hlubší misce v mléce, nebo smetaně vidličkou…
Slané muffiny jsou vděčné občerstvení i rychlá večeře. Ve vláčném muffinu se ukrývá sýrová náplň, porce je tak akorát do dětské ruky nebo svačinového boxíku. Vyzkoušejte…
Hladkou mouku a moučkový cukr prosejeme. Přidáme nakrájené máslo, žloutek, vejce a vypracujeme těsto, které zabalíme do potravinářské fólie a necháme aspoň hodinu…
Přímo pro vegetariány nebo příznivce lowcarbové stravy je vhodná tato "pizza". Nebudete věřit, jak je jednoduché si připravit lahodný a přitom zdravý a lehký pokrm. Bude…
Červenou řepu oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle.K řepě přidáme vejce, 1 lžičku kurkumy, trochu chilli, sůl, pepř, mletý kmín a strouhanku.Směs důkladně…
Což takhle dát si špenát? Vděčná příloha, která se hodí k vepřovému nebo uzenému masu, bude do půlhodiny na stole a zvládnou ji připravit i ti, kteří teprve v kuchyni…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme k nim na tenké plátky nastrouhanou salátovou okurku, na kostičky nakrájené…
Těsto: Ze všech surovin zpracovat těsto a dát do chladu odležet. Rozdělit na 2 části a každou vyválet na placku. Jednu přenést na plech vyložený pečícím papírem, …
Játra si nakrájíme , aby byly 4 plátky které odblaníme. Na každý plátek dáme anglickou slaninu a sýr, který v polovině překrojíme dáme obě půlky na sebe,děláme to proto,…
Jednoduchý koláč, kde hlavní chuť broskví je zárukou dokonalého chuťového zážitku. Tvaroh se s broskvemi výborně doplňuje a na tento druh koláčů se přidává, aby…
Drobenkový koláč je oblíbeným jednoduchým moučníkem na všední i sváteční dny. Tento koláč je plný šťavnatých hrušek. Pokud však nemáte zrovna hrušky, nevadí, můžete do…
Svaříme mléko a ve trošce rozmícháme vanilkový puding. Polovičku másla rozpustíme, přisypeme krupičku a asi 4 minuty mícháme. Do mléka přidáme cukr s vanilkovým cukrem a…
Použití listového těsta nám přináší mnoho možností jeho využití. Z tohoto těsta bleskově vytvoříme moučník pro nečekanou návštěvu, stačí těsto nakrájet a naplnit…
Vše smícháme a tvoříme na plech mokrou lžičkou malé hromádky nebo v prstech vytvarujeme špičky. Pečeme v troubě při nižší teplotě do zrůžovění.
Příprava vepřového masa, která nezklame. Jednoduchá marináda, jejímž základem je sójová omáčka. Je nabitá chutí díky pestré směsi koření. Vhodnou přílohou budou brambory.
Troubu předehřejeme na 180°C. Smícháme máslo, vanilkový extrakt, cukr, vejce, mléko, kypřící prášek a mouku v míse. Vyšleháme mixérem do hladka. 1/3 dírky na…
Francouzský sýr brie miloval už císař Karel Veliký, i když na něm málem zničil to nejlepší!
5 nápadů, jak využít zbytky po Velikonocích: Z beránka připravte kuličky cake pops nebo pohár trifle, z mazance chlebový pudink
Holandský tygří chléb je křupavý a ještě vás dostane svým vzhledem. Takhle jednoduše se dělá