Kanadský bramborák
Recept ještě nebyl hodnocenStudené, vařené, oloupané a nastrouhané brambory smícháme s nastrouhaným nebo umletým chlebem, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, rozšlehaná vejce, trochu mouky a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Studené, vařené, oloupané a nastrouhané brambory smícháme s nastrouhaným nebo umletým chlebem, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, rozšlehaná vejce, trochu mouky a…
Plátek sýra a plátek šunky položíme na sebe, svineme v roličku, kterou ponoříme do připraveného těstíčka z vajec, mléka, piva, mouky a soli. Roličku vyjmeme a dáme…
Dobře umytá vejce vložíme do studené vody, přivedeme k varu a vaříme 6 minut. Poté je vyjmeme, po celém povrchu naťukáme skořápku, ale neloupeme. Do vroucí vody nasypeme…
Vývar nebo vodu scezenou z brambor přivedeme k varu, pokud je třeba tak osolíme a do vařícího vývaru vlijeme rozšlehané vejce, opatrně mícháme, až se vejce srazí.…
Pikantní vepřová směs s jablky je ideálním pokrmem pro milovníky odvážných chutí. Křehké kousky vepřového masa, osvěžené sladkostí jablek a říznou pikantností koření,…
V létě se hubne nejlépe. Jak na to? Využijte dostatek ovoce a zeleniny i energii ze sluníčka
Dokonalé domácí kvašáky jsou českou variací na korejské pickles. Takhle snadno si je připravíte
Linecké ovocné košíčky podle cukrářky Mirky van Gils Slavíkové: Díky těmto radám se krém nesrazí a korpus bude krásně křehký