Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Žebra po mysliveckou

Žebra po mysliveckou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Žebra jsem osolil, přidal jsem nakrájený česnek, cibuli , posypal harissou, celý pepř, bobkový list, jalovec, nové koření, 0,5 litru bílého vína. Dáte do předem vyhřáté…

Drahos z kamene

180 min

Krkovička z remosky

Krkovička z remosky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso omyjeme, osušíme, rozkrojíme na čtyři stejně velké díly. Oloupané brambory nakrájíme na čtvrtky, očištěnou mrkev na větší kousky, šalotku na středně velká kolečka…

Kuřecí maso v těstíčku

Kuřecí maso v těstíčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Maso si nařežeme jak se komu zlíbí a lehce naklepeme. Vymícháme si těstíčko do kterého namáčíme jednotlivé kousky a smažíme v oleji na střední teplotu - víckrát otáčíme,…

amarcha

20 min

Husí prsa s podzimním ovocem

Husí prsa s podzimním ovocem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Šťavnatá husí prsa s křupavou kůžičkou a podzimním ovocem přelijeme šťávou, která má díky vínu silnou chuť. Podáváme je spolu s bramborovými noky, ozdobené bylinkami,…

poslirecept

40 min

Vepřová směs

Vepřová směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Maso nakrájejte na drobné nudličky, cibuli najemno a mrkev na malé kostičky. Cibuli orestujte dozlatova, přidejte maso, orestujte a poduste ve vlastní šťávě. Pak maso…

Jehněčí výpečky

Jehněčí výpečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Důkladně vyčištěné jehněčí maso si na čtyři hodiny necháme odležet ponořené ve vychladlém zeleninovém vývaru se zeleninou (petržel i s natí, celer, mrkev, cibule). …

Vepřová plec na víně

Vepřová plec na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso opláchneme, osušíme a úzkým delším nožem utvoříme po celé délce masa otvory. Slaninu a mrkev nakrájíme na delší špalíčky a zasuneme do otvorů v mase. Maso pro…

Holandská omáčka v MT

Holandská omáčka v MT

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Máslo rozpustíme v zakryté míse tři minuty na 500 W. V míse vhodné do MT našleháme metličkou žloutky se lžící vína (vody) a pomalu zamícháme rozpuštěné máslo.Připravenou…

Krůtí stehno na zelenině v PH

Krůtí stehno na zelenině v PH

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Stehno osolíme, vložíme do Pomalého hrnce, obložíme pokrájenou zeleninou a slaninou, přidáme koření, zakápneme olejem z rajčat a podlijeme vínem a vývarem. Zapneme na…

Alsaský šugrut

Alsaský šugrut

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Toto jídlo je třeba vařit v nerezovém hrnci se silným vrstveným dnem nebo silném hliníkovém s nepřilnavou vrstvou. Původně toto jídlo Alsasanky vařily v litinovém hrnci…

Plněná panenka

Plněná panenka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

V mase vykrojíme 2 podélné řezy po celé délce panenky a paličkou lehce vyklepeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm krátce osmahneme žampióny. V misce smícháme žloutek…

evosheek

60 min

1 8 9 10 11 12 47