Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno bílé - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Cuketové rizoto

Cuketové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Léto je obdobím sklizně cuket. Spousta z nás hledá inspiraci co z této zeleniny připravit, neboť úroda je vždy opravdu velká. Vsaďte na krémové rizoto na italský způsob,…

Podravka

40 min

Kuře s vinnou omáčkou

Kuře s vinnou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli.Potom k ní přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a opékáme do zlatohněda.Pak vložíme osolené a opepřené kuře…

BILKOVAI

90 min

Treska na kampotském a zeleném pepři

Treska na kampotském a zeleném pepři

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rybí maso by mělo být nedílnou součástí našich jídelníčků. Připravit je chutně a s výbornou přílohou nemusí být nic složitého. Stačí dobře okořenit, přidat výraznější…

Zadělávané bedly

Zadělávané bedly

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Bedly jsou oblíbené houby, které často připravujeme jako řízek. Tentokrát je připravíme zadělávané v chutné kombinaci s vínem a smetanou. K bedlám podáváme opečenou…

lucieblahova

25 min

Kapr liu

Kapr liu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nejdříve musíme připravit rybí maso: půlku kapra stáhneme z kůže a vykostíme - odřízneme opatrně od páteře a velkých kostí. Za všech odřezků včetně kůže připravíme silný…

Pečeně na houbách

Pečeně na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ochutnejte hovězí maso připravené na způsob zvěřiny. Divokou chuť mu dodejte drceným jalovcem a voňavými lesními houbami. K upečenému masu dobře ladí omáčka ochucená…

k.pavlik

120 min

Chřest s holandskou omáčkou

Chřest s holandskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Klasická příprava chřestu s holandskou omáčkou pro začátečníky. Chřest je v Česku nejoblíbenější a nejcennější jarní zeleninou v sezóně od dubna do června. Lze ho sice…

MishkaCZ

40 min

Kulajda podle Radka Davida

Kulajda podle Radka Davida

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasickou kulajdu tentokrát připravíme trochu jinak. Polévku z restovaných lišek a brambor zjemníme smetanou a podáváme se ztraceným vejcem, posypanou křupavými plátky…

VencaUplotny

60 min

Chřest s kuřecím masem

Chřest s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

S chřestem se dá v kuchyni opravdu kouzlit. Nejinak je tomu i v tomto receptu. Stonky blanšírovaného zeleného chřestu omotáte kuřecím masem, zapečete a podáváte se…

terezicka1

45 min

Krémová chřestová sváteční polévka

Krémová chřestová sváteční polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Tato polévka vyžaduje delší a pracnější přípravu, odmění se nám ale za to skvělou chutí. Brambory a chřestové špalíčky zalité jemným chřestovým krémem podáváme posypané…

Miru63

90 min

Vepřové s jarní nádivkou

Vepřové s jarní nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Šťavnaté vepřové závitky, plněné jarní nádivkou z uzeného masa a mangoldu, zajisté svojí skvělou chutí potěší všechny milovníky masa. Perfektně se hodí k nedělnímu nebo…

1974andrea

80 min

1 44 45 46 47