Filé z tresky s cuketou a mátou
Recept ještě nebyl hodnocenCukety podélně rozpůlíme a nakrájíme na jemná půlkolečka. Mladé cukety není třeba loupat.Cibulku pokrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na trošce oleje. Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cukety podélně rozpůlíme a nakrájíme na jemná půlkolečka. Mladé cukety není třeba loupat.Cibulku pokrájíme na kolečka a necháme zesklovatět na trošce oleje. Přidáme…
Kuřecí řízky lehce naklepeme,posolíme,posypeme kořením,paprikou a potřeme každý plátek dvěma stroužky česneku.Maso dáme do misky,prokapeme olejem a necháme pár hodin…
Filátka pangasia pokapeme z obou stran citrónovou šťávou a necháme 20 minut odležet. Filé osušíme, osolíme, poklademe listy libečku, plátky parmské šunky, vytvoříme…
Odřezky, rybí hlavy, bílou rybu povaříme v osolené vodě společně s bobkovým listem, kuličkami pepře a nového koření. Vývar přecedíme a dáme bokem vychladnout. Maso…
Cibuli se slupkou a neoloupanou nerozdělenou paličku česneku překrojíme příčně napůl a řezné plochy opečeme dohněda na másle.V jiném kastrolu rozehřejeme další lžíci…
Lehounké pro trávení a voňavé po bylinkách jsou kuřecí plátky z našeho receptu. Rychlá příprava z nich může udělat výherního favorita vaší večeře či oběda. Připravte je…
Šalotku orestujeme na rozpáleném oleji do růžova a přidáme nakrájenou chilli papričku. Potom prolisovaný česnek a až zesklovatí, okapané šneky, které podlijeme vínem,…
Kuřecí řízky podélně rozřízneme a přes igelit lehce naklepeme. Alobal si lehce pomastíme olejem a poklademe kuřecím masem tak, aby tvořilo souvislý plát.Maso poprášíme…
Porce masa osolíme, vložíme do pekáče a potřeme z obou stran marinádou. Podlijeme vínem, přidáme snítky bylinek a můžeme nechat marinovat přes noc, ale postačí i 2…
Pórek nakrájíme na půlkolečka, česnek nadrobno a žampiony na čtvrtky.Pohanku vsypeme do hrnce a zalijeme dvojnásobkem vody. Přivedeme k varu, odstavíme, přikryjeme…
Všechny ingredience s vyjímkou protlaku, cukru, vína, jíšky a nudlí dám vařit do studené vody. Ideální je volné vaření - tažení a odebírání pěny, trvá déle, ale výsledek…
Potřebujete odlehčit a přitom si pochutnat? Což takhle vyzkoušet čistě zeleninový pokrm ochucený jen zlehka sójovou omáčkou, směsí koření vyladěnou trochu do…
Petržel a cibuli nakrájíme na větší kousky, vložíme do pekáče spolu s bylinkami, osolenými stehny či naporcovaným kuřetem, promícháme, poklademe kousky másla a ve…
Petržel a cibuli nakrájíme na větší kousky, vložíme do pekáče spolu s bylinkami, osolenými stehny či naporcovaným kuřetem, promícháme, poklademe kousky másla a ve…
Všechny uvedené suroviny na marinádu v hlubší nádobce důkladně promícháme, kuřecí maso vykostíme, odstraníme kůže, nařežeme na kousky, vložíme do připravené marinády a…
Všechny uvedené suroviny na marinádu v hlubší nádobce důkladně promícháme, kuřecí maso vykostíme, odstraníme kůže, nařežeme na kousky, vložíme do připravené marinády a…
Očištěný česnek nakrájíme na tenké plátky, cibuli na tenké půlměsíčky žampiony sloupneme a nakrájíme na silnější plátky. Do hrnce s rozehřátou částí másla dáme…
Kuřecí maso osolíme a obalíme v mouce.Přebytečnou mouku oklepeme a maso zprudka ze všech stran opečeme. Přidáme snítky bylinek, česnek a zalijeme vínem.Přiklopíme a…
Bylinky necháme vcelku, citrony nakrájíme na čtvrtky, jablíčko nakrájíme na osminky. Bylinkami moc nešetříme, jejich vůně a chuť postačí na celkovou chuť, nemusíme pak…
Ryžu preberieme, umyjeme a dáme povariť na cca 3-4 minúty, scedíme. Zmiešame mäso, ryžu a ostatné suroviny na náplň do závitkov. Listy mangoldu umyjeme, silné "rebro"…
Tradiční vinné cukroví, obalené v moučkovém a vanilkovém cukru, vonící po víně, nesmí na Vánoce chybět. Jeho příprava není nijak složitá, takže ho zvládnou i ti, kteří…
Osmahneme (já na sádle) nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a nastrouhanou mrkev. Přidáme maso, lžíci másla, necháme za stálého míchání propojit a zalijeme…
Hřbety osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a na každý položíme dva plátky anglické slaniny.Uděláme dva závitky, které upevníme špejlí.Na pánvi rozehřejeme olej s jednou…
Telecí saltimbocca Z pečeně nakrájíme plátky, které rozklepeme, osolíme a opepříme, přidáme oregáno a plátek šunky. Zabalíme do malé rolky a spíchneme párátkem. Na…