Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Víno červené - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí srdce v rajčatech

Hovězí srdce v rajčatech

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Srdce nakrájíme na plátky, které rozklepeme paličkou, opepříme a osolíme. Dále si nakrájíme cibuli nahrubo, paprika celer na proužky, rajčata na kousky, česnek na plátky…

Bibinka

105 min

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Bizoní žebra - marinovaná, pečená

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Žebra omyjeme, podél kostí nařežeme na jednotlivé porce (dle velikosti a množství masa 3-4 žebra na porci) a naložíme do marinovacího nálevu na min. 12 hodin. Žebra musí…

isindy

1020 min

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Telecí pečeně z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso si předem naložíme. Osolíme, opepříme a pomažeme hořčicí. Zalijeme olejem a přidáme promáčknuté stroužky česneku a na čtvrtinky pokrájenou cibuli. Necháme aspoň do…

terezicka1

40 min

Divoké hovězí na víně

Divoké hovězí na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Divoké hovězí na víně je luxusní a intenzivně aromatický pokrm, který spojuje bohatou chuť divokého hovězího masa s jemnou kyselostí a hloubkou kvalitního vína. Pomalu…

Jarka2

75 min

Králík s houbami a čočkou

Králík s houbami a čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Králičí maso má jemnou chuť a není tučné. Když k němu přidáme čočku a houby, vznikne syté a lahodné jídlo. Skvělou chuť podpoří i červené víno, česnek a slanina.…

poslirecept

105 min

1 18 19 20 21 22 31