Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar masový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Václavkový guláš (bez mouky)

Václavkový guláš (bez mouky)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Houby, které rostou kolem svátku 28. září. Řeč je samozřejmě o václavkách a pokud mezi vaše oblíbená jídla patří guláš, tak ho z nich můžete připravit. Hustý guláš,…

mika59

55 min

Hlíva na paprice se smetanou

Hlíva na paprice se smetanou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Hlíva je jednou z mnoha oblíbených hub. Její variabilnost nám přináší nespočet možností, jak ji připravit. Jedním z nich je také hlíva na paprice. Ano, jako kuře na…

mysulka

45 min

Kaťák s houbami

Kaťák s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční katův šleh je jedním z mnoha oblíbených pokrmů v naší gastronomii. V této variantě "kaťáku" jsou přidány čerstvé houby a dodají mu tak úžasnou vůni a chuť. S…

mika59

60 min

Žampionová polévka s uzeným masem

Žampionová polévka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Očištěné žampiony, uzené maso a brambory na kousky.Na oleji zpěníme cibuli a česnek. Přidáme papriku, mouku a po orestování zalijeme…

mika59

45 min

Dýňové rizoto s himalájskou solí

Dýňové rizoto s himalájskou solí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Dýni nakrájíme na kostičky a dáme na plech vyložený pečicím papírem.Plech vložíme do trouby předehřáté na 200 °C a pečeme cca 30-35 minut.Část upečené dýně odložíme…

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Bramborové gnocchi s rajskou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Gnocchi jsou drobné knedlíčky původem z Itálie. Jejich základem bývají ricotta, mouka nebo brambory. Mohou mít tvar obláčků, oválný, diskovitý anebo i mušlovitý a jsou…

Filé s česnekovou omáčkou

Filé s česnekovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Naše delikátní filé, zalité bohatou česnekovou omáčkou, představuje dokonalé spojení kvalitního masa s intenzivním česnekovým aroma. Jako přílohu máte možnost zvolit…

RubyRom

55 min

Vepřová plec v kedlubnách

Vepřová plec v kedlubnách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Česká kuchyně je velmi tvůrčí a plná různých kombinací surovin. I taková kedlubna se může zakomponovat třeba do omáčky k vepřovému masu. Vše společně povaříme doměkka,…

Omáčka s medvědím česnekem

Omáčka s medvědím česnekem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tato jednoduchá omáčka s jemnou chutí medvědího česneku skvěle chutná podávaná s vejcem natvrdo, uzeným masem a dobrým domácím knedlíkem. Kromě dobré chuti příjemně…

BILKOVAI

35 min

1 43 44 45 46 47 69