Prdelačka s řeřichou- zabijačková polévka z polotovaru
Recept ještě nebyl hodnocenNa rozehřátém oleji necháme mírně zezlátnout cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájenou zabijačkovou polévku a tlačenku. Zasypeme dobromyslí a vše necháme malinko…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na rozehřátém oleji necháme mírně zezlátnout cibuli. Přidáme na větší kostky nakrájenou zabijačkovou polévku a tlačenku. Zasypeme dobromyslí a vše necháme malinko…
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík
Japonský recept na dlouhověkost? Sushi! Poznáte všechny jeho druhy?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky