Vepřové závitky s chorizem a sušenými rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenVýborné vepřové roládky potřené hořčicí a plněné slaninou, chorizem, sušeným rajčetem a petrželkou opečeme na pánvi a podáváme s výpekem, žampiony na másle a šťouchanými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výborné vepřové roládky potřené hořčicí a plněné slaninou, chorizem, sušeným rajčetem a petrželkou opečeme na pánvi a podáváme s výpekem, žampiony na másle a šťouchanými…
Ďobáčky jsou rostlinné nudličky s vysokým obsahem živin a jsou ideální 100% rostlinnou náhradou masa. Jsou pikantní chuťovkou vhodnou do studené i teplé kuchyně. Můžete…
Velikonoční nádivka je jedním z tradičních symbolů, které se pojí s jarními svátky. Proto do ní kromě uzeného masa zakomponujeme také čerstvé bylinky, nejlépe pak…
Guláše mají u nás opravdu dlouhou historii a mnoho různých obměn svých chutí a příprav. V tomto receptu najdete návod na přípravu skvělého žampionového guláše s klobásou…
Oba druhy paprik, rajčata a červené ředkvičky omyjeme a pokrájíme na kolečka.Žampiony očistíme a pokrájíme na plátky. Cibuli pokrájíme na kousky a zpěníme na oleji…
Kombinace těstovin a smetanové omáčky s čerstvým špenátem a žampiony jde prostě k sobě. Chutný pokrm zvládnete uvařit během pouhé půl hodiny a tak jej můžete připravit…
Tato jedinečná kombinace nabízí bohatou paletu chutí, kde se šťavnatá kuřecí stehna spojují s aromatem žampionů a jemností pórku. Celerové pyré jako příloha, pak přináší…
Vychutnejte si exotickou chuť lahodného kuřete na kari, doplněného čerstvými žampiony a šafránovou rýží plnou sladké mrkve a rozinek. Užijte si bohatou kombinaci koření…
Kuřecí stehna umyjeme, osušíme, nasolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, šalotku na drobno, žampiony na plátky, kapii a sušená rajčata na proužky, jeden česnek…
Drůbeží maso je zpravidla skvělou volbou, pokud vás tlačí čas a potřebujete opravdu rychle uvařit. Vyzkoušejte tuto směs kousků masa s drobnými žampiony, která je…
Ochutnejte spojení křehkých žampionů s krémovou brokolicovou kaší. Zasypané a zapečené s parmezánem v omáčce vonící po slanině, vám jistě zachutnají. Navíc ho klidně …
Sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované…
Připravit kuřecí maso je velmi jednoduchou a nenáročnou záležitostí. V tomto receptu najdete inspiraci na velmi chutnou úpravu kuřecích stehen. Ta podusíme se žampiony a…
Pečené kuřecí čtvrtky, vonící po tymiánu, servírované se smetanovou žampionovou omáčkou, jsou ideální volbou k obědu, či večeři. Vaši strávníci se budou doslova…
Toto lehké a výživné jídlo potěší milovníky zeleniny a zdravého stravování. Svěží kombinace cukety, brokolice a žampiónů je doplněna jemným sýrem cottage, který jí…
Drůbeží játra patří mezi oblíbené vnitřnosti. Jsou snadno dostupné a na přípravu nenáročné. Přesvědčit se o tom můžete i v tomto receptu. Očištěná játra stačí zprudka…
Tento recept nabízí skvělou alternativu k běžným zapečeným pokrmům a je ideální pro ty, kdo hledají bezlepkovou variantu plnou vlákniny a vitamínů. Kombinace jáhel a…
Polenta je kukuřičná kaše, která je se běžně připravuje v zemích jihovýchodní Evropy. Připravuje se jako příloha k dušeným jídlům, ale skvěle chutná i s pečenou…
Jemná chuť telecího dušeného krku připraveného v pomalém hrnci. Tento pokrm kombinuje maso s aromatickými bylinkami a zeleninou, která se pomalým vařením rozpadá do…
Šťavnaté kousky kuřecího masa jsou obaleny v kořeněné směsi, která jim dodává jedinečný pikantní nádech. Grilování zvýrazní chuť koření a vytvoří křupavou kůrku, zatímco…
Krásné letní dny trávíme raději venku a k vaření vybíráme raději recepty rychlé na přípravu. Kuřecí kousky se spoustou zeleniny a bylinek jsou toho důkazem. Nastrouhaný…
Kuřecí maso je velmi oblíbenou surovinou k přípravě snadných pokrmů. V tomto receptu najdete inspiraci na rychlý a chutný oběd. Kuřecí stehna stačí okořenit a zapéct…
Pokud ještě váháte při nákupu patizonu, nabízíme Vám výbornou možnost, jak tuto zeleninu připravit. Skvělá polévka s plátky osmažených žampionů vás přesvědčí, že i…
Krůtí maso patří mezi zástupce jemného masa, které nepotřebuje dlouhou dobu úpravy. Prsní řízky naložíme do jogurtu, necháme přes noc zkřehnou a poté je na drobné kousky…
Pavarotti miloval jídlo, hlavně špagety. V InterContinentalu mu museli přistavět vlastní kuchyň
Pozor na bedly! Některé mohou být jedovaté, jiné jsou nejedlé, všímat si musíme hlavně jednoho znaku
10 nejlepších jídel devadesátek: Dejte si Katův šleh, kuře s broskví, šunkové rolky a další porevoluční hity!