Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampióny - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rýžovo-žampionový nákyp

Rýžovo-žampionový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a na plátky narezaný cesnak.Pridáme plátky šampiňónov, rascu, korenie, soľ a 5 min. restujeme.Do vymasteného pekáčika dáme…

Pizza s cuketou, šunkou a žampióny

Pizza s cuketou, šunkou a žampióny

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cuketu omyjeme, oloupeme, podle potřeby vydlabeme jádřinec a nakrájíme po délce na slabé plátky, široké asi 3 cm a dlouhé asi 6 cm. Rajčata omyjeme, žampióny očistíme.…

Rajčatová omeletka s cuketou

Rajčatová omeletka s cuketou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Na oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme na kolieska narezané paradajky, osolíme, dochutíme oreganom a 5 min podusíme. Necháme prechladnúť.Múku, vajcia,…

tejaja

30 min

Velikonoční pizza vejce

Velikonoční pizza vejce

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Těsto vyválíme na 4 šišaté kruhy, tvarem podobné vejci (na velký plech, pečicí papír), potřeme rajčatovým protlakem, hustě posypeme pizza kořením a strouhanou goudou.Pak…

Koláč na Zelený čtvrtek

Koláč na Zelený čtvrtek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pro velkou rodinu, která k vám míří na velikonoční svátky můžete připravit tento kynutý koláč. Těsto rozprostřete na plech a poté jej potřete směsí z bůčku, sýra,…

Pod grilem zapečené žampiony

Pod grilem zapečené žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Šťavnaté žampiony s dokonale rozpuštěným sýrem. Budou skvělé jako malý předkrm nebo jednoduchý hlavní chod. Nebudete k nim potřebovat žádnou přílohu. Jsou syté a dobré. …

p-e-t-r-a

35 min

"Country" maso

"Country" maso

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso si nakrájíme na libovolně veliké kousky, které naložime do marinády a dáme do ledničky. Mezitím si nakrájíme zeleninu na větší kousky a slijeme fazole. Asi po 30…

1Iwule

80 min

Čínský meč

Čínský meč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso nakrájíme na nudličky a dáme přes noc, anebo alespoň na pár hodin uležet do marinády z uvedených surovin. Maso dáme na rozpálenou pánev, ale nemusíme pod něj…

1 58 59 60 61 62 107