Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žampióny - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Francouzská vepřová kýta

Francouzská vepřová kýta

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejdřív si rozšleháme žloutek a vajíčko se solamylem.Z masa uděláme plátky, které po stranách nařízneme a naklepeme. Obalíme ve vaječné směsi a na oleji opečeme z obou…

Žampionový sendvič

Žampionový sendvič

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plátky chleba tence potřeme máslem a opečeme z obou stran na suché pánvi do křupava. Žampiony nakrájíme na tenké plátky a taktéž pórek.Rozpustíme kousek másla a žampiony…

mika59

15 min

Bramborovo-žampionová polévka

Bramborovo-žampionová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

V kastrolu rozpustíme máslo a orestujeme na něm nadrobno nakrájený pórek. Přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a chvilku restujeme, aby se to krásně rozvonělo. Přidáme…

Zapečené kapustičky s žampiony

Zapečené kapustičky s žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1) Troubu si necháme rozehřát na 200°C. 2) Kapustičky necháme 5 minut povařit. 3) Mezitím si na másle osmažíme anglickou slaninu. O chvíli později přidáme žampiony a…

Kuře na víně

Kuře na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Cibulky oloupeme, slaninu nakrájíme na silnější nudličky, žampiony překrojíme (podle velikosti na půl, na čtvrtky nebo šestiny). Rozporcované kuře osolíme ze všech…

Miquel

120 min

Krumlovský těstovinový salát

Krumlovský těstovinový salát

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Těstoviny uvaříme podle návodu, salám a sýr nakrájíme na kostičky, přidáme žampiony (některé příliš velké kusy překrájíme), přidáme zeleninu z konzervy (bez nálevu),…

Polévka se zelím a žampiony

Polévka se zelím a žampiony

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do hrnce vložíme nakrájené zelí na nudličky, pokrájené žampiony a mrkev na kostičky, zalijeme asi jedním litrem vody, vložíme masox, sůl, pepř, bobkový list, majoránku a…

Zeleninové kuře s noky

Zeleninové kuře s noky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuře očistíme, omyjeme, rozpůlíme na půlky. Pak opatrně oddělíme kůži od masa, ale neúplně, u kosti hřbetu zůstane přirostlá. Pod kůži vložíme nakrájenou slaninu na…

1 63 64 65 66 67 107