Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvor japonský - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie415 kJ /
99 kcal
Bílkoviny2,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,00 g
Tuky0,80 g
– nasycené0,40 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,20 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy20,00 g
– cukry4,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Sushi naopak Uramaki

Sushi naopak Uramaki

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na Topkach je uz vela velmi dobrych postupov ako si uvarit kratku sushi ryzu a plus ako ju ochladit a ochutit a cely postup pripravy rolovania bambusovej podlozky. Moj…

Nonya

5 min

Rozházené sushi  Chirashizushi

Rozházené sushi Chirashizushi

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

1-Toto je len inspiracia , ze sushi( zushi) nemusia byt take zrolovane ale aj takto poukladane , surovinam sa medze nekladu a mnozstvo kazdy podla seba. Su to ale drahe…