Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zázvor - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jablkové čatní II.

Jablkové čatní II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Čatní je pochoutka původem z Indie, která se postupně rozšířila do celého světa. Jedná se o hustou omáčku nebo pastu vyrobenou z různých druhů ovoce, zeleniny, koření,…

tejaja

60 min

Meruňkové čatní

Meruňkové čatní

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Meruňkové čatní je aromatická a chuťově vyvážená omáčka, která kombinuje sladkost zralých meruněk s kořením a lehkou kyselostí octa. Tato lahůdka pocházející z indické…

cathleen

50 min

Zázvorky bez amonia

Zázvorky bez amonia

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zázvorky potřebují před konzumací odležet. To je jejich jediná vada. Jinak mají samé plusy. Jak v chuti, tak ve snadné přípravě. Navíc patří k vánočním svátkům. Pusťte…

hanahcotton

17 min

Domácí kečup bez rajčat

Domácí kečup bez rajčat

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Trochu netradiční ale výborný domácí kečup z červenou řepou vás mile překvapí. Potřebnou hustotu mu dodá zelenina a o chuť se postará rajčatový protlak a použité koření.…

Lejdy

80 min

Rybí kari s kapustičkami

Rybí kari s kapustičkami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Lahodné syté jídlo s nádechem exotiky, které navíc připravíme velmi rychle. Treska, žampiony a kapustičky ochucené kari kořením, chilli a zázvorem mají zajímavou…

lucieblahova

30 min

Perníčky z ječné mouky

Perníčky z ječné mouky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Perníčky můžeme upéct z klasické bílé mouky, ale také z dalších variant, jako je třeba ječná mouka. Ta má v sobě spoustu vitamínů a minerálů a je prospěšná pro zažívání.…

lucieblahova

69 min

Vánoční svařák

Vánoční svařák

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

K Vánocům patří i svařené víno, které krásně voní kořením, a v chladném počasí dobře zahřeje. Vychutnat si ho můžeme na vánočních trzích, ale připravit ho můžeme i v…

past1978

30 min

Čočková polévka s batáty

Čočková polévka s batáty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Polévku z červené čočky připravíme snadno a rychle, červenou čočku totiž není nutné namáčet předem. Díky batátům polévka dobře zasytí. Lahodnou chuť zajistíme bylinkami…

lucieblahova

35 min

1 43 44 45