Kakaové slepované cukroví
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny zpracujeme v těsto, které necháme odpočinout. Druhý den vykrajujeme a pečeme tvary, které slepujeme pikantní marmeládou a zdobíme dle vlastní fantazie -…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 941 kJ / 464 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 12,00 g |
– nenasycené | 6,70 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 0,70 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 60,00 g |
– cukry | 60,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Všechny suroviny zpracujeme v těsto, které necháme odpočinout. Druhý den vykrajujeme a pečeme tvary, které slepujeme pikantní marmeládou a zdobíme dle vlastní fantazie -…
Žloutky postupně vymícháme s olejem do pěny. Bílky vyšleháme s cukrem dotuha( nejprve si trochu vvyšlehám bílky a potom přidávám postupně cukr, že je vše v pořádku…
Bílky se špetkou soli vyšleháme do polotuha, všleháme cukr a vyšleháme do pevného sněhu. Všleháme střídavě žloutky a olej, vmícháme mouku s kakaem. Korpus upečeme…
Vánoční tvarohová štóla: Vláčný moučník s kandovaným ovocem voní máslem, na jazyku se jen rozplývá a božsky chutná
Podzimní Sbírka potravin: 77 tun potravin a drogerie pro lidi v nouzi
Retro okénko: Domácí tatranky jen ze tří ingrediencí chutnají lépe než ty kupované a příprava je snadná