Květinky z cukríkov
Recept ještě nebyl hodnocenKryštálový cukor vysypeme na silikonovú podložku položíme cukrík a prikryjeme mikroténovým sáčkom a troška vyvalkáme , potom už len stačí povykrajovať alebo urobiť…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 582 kJ / 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 2,00 g |
– nasycené | 1,00 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,50 g |
–– polynenasycené | 0,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
– cukry | 90,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Kryštálový cukor vysypeme na silikonovú podložku položíme cukrík a prikryjeme mikroténovým sáčkom a troška vyvalkáme , potom už len stačí povykrajovať alebo urobiť…
Z vypracovaného a vyváleného těsta tvoříme ozdobná kolečka, která pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na vychladlá kolečka tvoříme z krému pomocí zdobičky s hvězdicovitým…
Drobné dortíky mají díky řepě krásně červenou barvu, která s bílou šlehačkou tvoří zajímavý kontrast. Těsto je pěkně vláčné. Dortíky si vychutnáme s kávou jako nedělní…
Postup: Všechny suroviny smícháme a přidáme pokrájené banány, čokoládu a želé bonbony. Vše nalijeme do vymazané a vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C.…
Z bílků a cukru ušleháme tuhý sníh. Po jednom zašleháme žloutky, pak po lžících olej a nakonec zlehka vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do formy s…
1/ Rozpuštěnou čokoládu smícháme se žloutky, změklým máslem a smetanou. Postupně přimícháváme ušlehaný sníh z bílků, cukru a špetky soli. Současně se sněhem přisypáváme…
Vždy v 1/2 l mléka postupně uvaříme různé pudinky. Na dno nádobky dáme piškoty a ovoce a zvrchu ozdobíme dle fantazie. U nás mají rádi sušenky, lentilky, gumové bonbonky.
Vše k sobě slepujeme rozpuštěnou čokoládou.
Rychlý koláč s třešněmi je ideální volbou pro ty, kteří chtějí připravit lahodný dezert bez zdlouhavé přípravy. Tento koláč spojuje šťavnaté třešně s jemným a vláčným…
Recepty z románů: Ochutnejte dušené škeble, psí tlamy nebo žemličkový pudink
Jak využít sedmikrásky v kuchyni? Květy jsou skvělé nejen do medu a sirupu, mladé listy se hodí do salátů, pomazánek i polévek
Recepty z českých filmů: Přiměřeně, přiměřeně... Udělejte si lívance podle pana krále