Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
7 foto Hodnocení 2× Čtvrtou adventní neděli zapalujeme Svíci andělskou a začínáme s pečením vánoček
16 foto Porovnali jsme občerstvení na pražských vánočních trzích: Za stovku můžete dostat chladný trdelník i skvělý bramborák
8 foto Hodnocení 2× Třetí adventní neděli zapalujeme Svíci pastýřskou a pečení cukroví se chýlí ke konci
29 foto Cukrovinky na adventních trzích v Praze: Čokolády za 320 Kč, skvělé cukroví na Jiřáku i perníčkový sirup na Míráku
Nejlepší svařené víno krok za krokem: Chuťově skvělý nápoj zaručí jen kvalitní víno, s kořením můžete experimentovat
9 foto Hodnocení 25× Druhou adventní neděli zapalujeme Svíci betlémskou a pokračujeme s pečením cukroví
8 foto Hodnocení 3× První adventní neděli zapalujeme Svíci proroků a začínáme péct perníčky a zázvorky
8 foto Hodnocení 2× Adventní kalendář znamená pečlivé naplánování vánočních svátků bez stresu a shonu
9 foto Hodnocení 66× Jak urychlit měknutí perníčků? Máme osvědčenou radu, jak vyzrát na tvrdé cukroví
7 foto Hodnocení 10× Husa nebo kachna? Kterou si vybrat na přípravu slavnostního menu a jak se liší
5 foto Hodnocení 6× Kalendář pečení - 3. adventní neděle: Přípravy vrcholí, ale čas odpočinku se blíží
Jak připravit nejlepší grog? Tajemství spočívá nejen v kvalitním rumu, ale ve volbě koření a správném postupu při přípravě
6 foto Hodnocení 152× Jak nejlépe uchovat upečenou vánočku? Vyzkoušejte 5 tipů pro správné skladování
Vánoční rekordy: Adventní kalendář spořádal kluk v New Yorku za minutu a 27 sekund, a ještě ve správném pořadí
4 foto Hodnocení 27× Kalendář vánočního pečení: Poradíme, s čím byste měli začít první adventní týden
19 foto V Prostřenu se budou servírovat křupavé předkrmy. Jaký je rozdíl mezi topinkou a bruschettou?
Zpěvák Bob Dylan slaví 82. narozeniny. Nejlepším dárkem pro něj býval vynikající banánový chléb od jeho maminky
13 foto Zahráli jsme si na Punčocháře s Forejtem a vytvořili streetfood z české klasiky: Bagetu plněnou výpečky a cibulovým dipem