Hornickej knedlík ve vajíčku podle Adama Runduse. Připravený jako sendvič se šunkou a okurkami chutná skvěle
Rychlá tvarohová vánoční štóla je nádherně vláčná a šťavnatá. Důležitý je správný tvaroh a sušené ovoce namočené v rumu
Nepečené medovníkové kuličky obohatí talíř s cukrovím: Voní medem a karamelem, jejich snadnou přípravu zvládne každý
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Houbové koření ze sušených bedel: Vynikající dochucovadlo se hodí do polévek, omáček nebo do houbového kuby
Jak na šťavnaté řízky z bedel: Nejlepší jsou smažené na sádle, důležité je použít do trojobalu tu správnou mouku
Bedly na kmíně: Dokonalá rychlá dobrota z čerstvých hub voní sádlem a lesem a přípravu zvládne i začátečník
10 foto Velká houbová mapa 2024: Na jihu Čech rostou bedly, u Hradce klouzky, na Moravě lišky a smrkové hřiby
3 foto Hodnocení 70× Jak udělat houbovou smaženici? Jednoduché jídlo z hub miluje snad každý houbař
5 foto Hodnocení 192× Jak připravit bedly na kmíně? Stačí jen pár surovin a houbová pochoutka je na světě
14 foto Hodnocení 77× 7 bedlových receptů: Oblíbené houby jsou výtečné na kmíně, smažené i pečené
4 foto Hodnocení 33× Bedly jsou oblíbeným houbařským úlovkem. Umíte je bezpečně poznat a chutně upravit?