Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Video Hodnocení 1× Jak vyšlehat pevný sníh z bílků? S pomocí videonávodu jej zvládnou i začátečníci
Párky v rohlíku bez rohlíku: Odlehčená verze oblíbené klasiky ve sněhové kapse překvapí parádní chutí
7 foto Hodnocení 4× Jaké jsou typy bílkového sněhu? Všechny vypadají stejně, ale příprava se liší
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Skvělé včelí úly podle Petry z MasterChef Česko 2023: Stačí jen tři ingredience a chuťově vynikající těsto je hotovo
6 foto Hodnocení 51× Jak dlouho vydrží bílky v lednici? Zpracovat je můžeme na báječné sněhové pečivo
Tři druhy cukroví v cukuletu: Tatrankové pracny, hrnečkové kokosky nebo ořechové pusinky zvládne každý
Retro cukrárna: Kremrole z jemného křehkého těsta plněné nadýchanou náplní z bílků a cukru se rozplývají na jazyku
Hodnocení 17× Jak si poradit, aby byl vývar čirý? Upečte kosti, sbírejte pěnu a ve vývaru rozšlehejte bílek
Hodnocení 15× Moučníky s rybízem a sněhovou čepicí: Tyto letní dezerty vás překvapí sladkokyselou chutí
Retro okénko: Oblíbené štafetky si můžeme snadno upéct doma. Ořechovému korpusu s kávovým krémem nikdo neodolá
Jahodový pohár Eton mess: Sladké pusinky v kombinaci s čerstvými jahodami a nadýchaným šlehačkovým krémem chutnají božsky
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka