Sladká a vláčná bublanina plná ovoce a křupavé drobenky: Vychutnejte si ji s námi
Těsto na bublaninu je velmi snadné, skládá se ze základních surovin, které má doma jistě každá šikovná hospodyňka. Stačí vyšlehat vejce, cukr, mouku, mléko a prášek do pečiva, nalít na předem připravený, vymazaný plech a posypat oblíbeným ovocem. Pak už jen nazdobíme sladkou posypkou, která se nám v průběhu pečení promění na křupavou dobrotu.
Tipy na oblíbené bublaniny
Bublaninu můžeme připravit i z kynutého těsta a doplnit třeba tvarohem. Známé jsou také bublaniny doplněné např. šlehačkou nebo jogurtem, které těstu dodají ještě větší vláčnost.
Další témata
Další recepty
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Karbanátky z vepřové plece
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovky s pomazánkou z balkánského sýra
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové plátky na zelenině z papiňáku
Přidáno 31. 5. 2024 21:22
Jahodové nanuky s jogurtem
Přidáno 31. 5. 2024 19:28
Chalupářské fazole s klobásou a vejcem
Přidáno 31. 5. 2024 18:13
Celerovo žampionová polévka s kysanou smetanou
Přidáno 31. 5. 2024 17:12
Přečtěte si Zobrazit více
Jídelní rozmary slavných: Herec Harrison Ford přestal jíst maso, ale miluje jednoduše upraveného lososa s chřestem
Dokonalé podzimní osvěžení: Cider chutná studený i teplý a použít ho můžete i do jídla
Chřest je nejlepší spotřebovat do týdne, říká odborník, a radí zabalit jej do vlhké utěrky