Připravili jsme máslový ležák jako z Harryho Pottera: Horký cider se šlehačkou a karamelem chutná překvapivě skvěle
Kuře na paprice i pro začátečníky: Šťavnaté a křehké maso s chutí papriky dokonale ladí s omáčkou ze smetany, hotové je za chvíli
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly
9 foto Hodnocení 2× 7 receptů na nejlepší lité perníky: Výborné jsou ozdobené čokoládovou polevou
Krupicový koláč: Nepečený dezert s chutí krupicové kaše voní máslem, kakaem a skořicí a připravíte jej během chvilky
Hodnocení 31× Jak udělat čokoládovou polevu? Své uplatnění najde i při zdobení vánočního cukroví
5 foto Hodnocení 241× Jak udělat pudinkový krém do košíčků? Nejen vypadají, ale i chutnají luxusně
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Video Hodnocení 9× Kakaová poleva bude skvělou tečkou vašeho dezertu. Videonávod vám ji předvede
5 foto Hodnocení 2× Čokoládová poleva s ořechy: Schová nerovnosti na moučníku a přitom ho dochutí
Video Hodnocení 30× Klasický Sachr (Sacher) dort je sváteční moučník pro velké mlsouny. Zkuste ho s námi
Retro okénko: Slovenské Horalky stály v minulosti jen 1,20 Kčs a vznikly vlastně z nouze, když došly lískové oříšky
5 foto Hodnocení 52× Jak udělat polevu na Míša řezy? Musíme ji dokonale vymíchat, aby byla hladká
Šéfkuchař hotelu Pupp nám prozradil recept na legendární dort: Voní meruňkami a čokoládou a je krásně vláčný
Nepečené smetanové řezy s čokoládou si budete připravovat často: Jsou rychle a snadno hotové a chutnají božsky
Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády: Moučník je šťavnatý díky majonéze, poleva díky kysané smetaně
11 foto Hodnocení 17× Jak ozdobit perník. Od obyčejné snídaňové buchty po luxusní dezert pro hosty
Luxusní butter chicken neboli máslové kuře podle Pavla Berkyho: S máslem nešetřete, radí semifinalista MasterChef Česko