Jídlo a dovolená jsou spojité nádoby. Místní gastronomie se týká všech turistů
Ta tam jsou dovolené, kdy jsme nejprve vzali útokem supermarket a kufr auta naplnili trvanlivými konzervami a českým pivem. Dnes je součástí každé zahraniční dovolené i poznávání místní gastronomie, ochutnávání darů moře a jiných specialit včetně tradičních nápojů.
Cesta letadlem
Už před cestou je dobré dodržet určitá stravovací pravidla, aby váš let proběhl v pořádku. Během letu se můžete občerstvit buď z vlastních zásob, nebo využít to, co vám nabídnou stevardi.
Kam za jídlem
Vybíráte-li dovolenou podle toho, kde se dobře nebo levně najíte, pak vězte, že se dá cenově dostupná strava pořídit v Chorvatsku, levněji než u nás v Turecku nebo v Bulharsku, naopak velmi draho je v severských státech.
Další témata
Další recepty
Přečtěte si Zobrazit více
Levné večeře na 7 dní v týdnu: Zkuste těstovinové lívanečky, buřtguláš nebo mozeček z brokolice!
Levné kuchtění podle Přemka Podlahy: Falešná svíčková z brambor nebo mrkvové šátečky chutnají skvěle
Nejlepší vůně vánočních svátků: Namíchejte si vlastní perníkové koření a začněte se těšit