VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
9 foto Hodnocení 46× Ragú se podobá guláši, ale guláš to není. Znáte dušenou směs masa a zeleniny?
Koláč s názvem „Čum na drát“ přivádí do údivu nejednu hospodyňku. Nejen, že chutná fantasticky, ale ještě při pečení dost překvapí!
Zapečené brambory dauphinoise jsou úžasnou přílohou. Aby byla směs dokonale jemná, zkusit můžeme jeden malý trik
Napoleon Bonaparte si oblíbil kuře Marengo: Jídlo, které pokaždé chutná jinak, protože ingredience se mění
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Upečte si maso v kabátku neboli filet Wellington: Víte, co tuto specialitu spojuje s bitvou u Waterloo?
42 foto MasterChef Česko 2023 zná své poslední účastníky: Dva a půl milionu může vyhrát zdravotní sestra či instruktor otužování
Cikánská hovězí pečeně: Šťavnaté masíčko protažené slaninou skvěle doplní lahodná lehce nakyslá zeleninová omáčka