Retro okénko: Malcao stávalo v šedesátých letech 10,60 Kčs. Doporučovalo se dětem i těžce pracujícím a často se jedlo jen lžičkou
9 foto Hodnocení 5× Ganache, krém ze smetany a čokolády: Ze dvou ingrediencí připravíme mnoho dobrot
19 foto Josef Maršálek ukázal, jak na výtečnou bílkovou roládu: Kouzlo je v dobře zvoleném počtu vajec, prozradil populární cukrář
9 foto Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo
Video Hodnocení 351× Čokoládovou polevu ganache zvládne každý. Je hotová během chvilky a skvělá na potírání dortů a moučníků
Smažené makaronové koule: Americká fastfoodová specialita, do níž využijete zbytky těstovin, je kulinárním hitem
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii