Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Jak připravit linecké? Aby bylo těsto tvárné a cukroví pak krásně křehké, nejdůležitější se vybrat tu správnou mouku
Viktorie z MasterChefa připravila toast, který chutná jako smažák: Miluju originál, ale tohle ho skvěle nahradí, říká
11 foto Hodnocení 23× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
10 foto Jednoduché skořicové noky jen ze tří surovin: Připravené v horkovzdušné fritéze chutnají fantasticky a zvládne je i začátečník
11 foto Hodnocení 242× Chyby při přípravě jídla v horkovzdušné fritéze: Nezapomínejte na její účel
11 foto Otestovali jsme hit internetu: Netradiční cheeseburger z horkovzdušné fritézy je šťavnatý a s vajíčkem chutná skvěle
Nejlepší karbanátky z horkovzdušné fritézy: Tajemství dokonalé křupavosti a šťavnatosti je ve správné přípravě
11 foto Hodnocení 41× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
7 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma fritování: Jak dosáhnout nejlepších výsledků a skvělé křupavosti
Horkovzdušná fritéza jako pomocník: Vybrat správný typ není složité. Stačí vědět, komu bude sloužit a co do ní přijde
5 foto Hodnocení 4× Jak ohřívat řízky, aby zůstaly chutné a křupavé? Poradíme hned několik způsobů
10 foto Hodnocení 3× Jak na hranolky z horkovzdušné fritézy? Jsou dokonale křupavé i bez použití tuku
Tři suroviny, které do horkovzdušné fritézy nepatří: Potíže dělá nejen sýr, ale i jedna běžná příloha
Mleté koule s růžičkovou kapustou z horkovzdušné fritézy: Báječně štavnaté jídlo, které je hotové za chvíli
Hodnocení 175× Brambory v horkovzdušné fritéze: Jak na křupavé hranolky i rovnoměrně opečené americké brambory
Zapečené rolky z kotletky se zeleninou: Dokonale šťavnaté jídlo z jednoho pekáčku skvěle doplňuje jemná smetanová omáčka