Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Hrachová polévka s párkem podle ČSN: Její chuť vylepšuje mletá paprika a příjemně voní po majoránce a česneku
Video Uvařili jsme štědrovečerní hrachovku jako z pohádky Tři oříšky pro Popelku. Voní majoránkou a česnekem a chutná skvěle
Vaříme a pečeme podle pohádek: Připravit si sekyrkovou polévku nebo Popelčinu hrachovku nikdy nebylo snazší
Staročeská vánoční hrachová polévka: Vývar ji pozvedne na vyšší level, bylinky zmírní potíže s nafouklým břichem
Karel Gott byl gurmán: Sám připravoval tatarák ochucený koňakem, za dobrou „čínou“ jezdil za Prahu a miloval vídeňský řízek s jemnou kaší
Camembert se dříve dával jako válečný příděl, dnes z něj podle našeho receptu uděláte fantastický smažák