Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Svatomartinské menu téměř bez práce: V horkovzdušné fritéze zvládne křupavou husu, voňavé zelí i perfektní lokše každý
Jak zpracovat svatomartinskou husu do poslední kostičky: Šéfkuchař prozradil tři výborná jídla a recept na kaldoun
8 foto Hodnocení 3× Jak připravit pečenou husu? Správná pečínka musí být šťavnatá s křupavou kůrkou
Video Hodnocení 17× Jak uvařit kaldoun? Uvařte si s námi výbornou staročeskou polévku krok za krokem
Video Hodnocení 36× Husa se zelím a rolovaným knedlíkem: Se slavnostním obědem vám pomůže videorecept
9 foto Kam a za kolik na husu v Praze? Těchto 7 restaurací nabízí parádní menu za zajímavé ceny, nebudete litovat
Hodnocení 2× Jak připravit nejlepší svatomartinskou husu? Naplňte ji jablky a podávejte k ní lokše
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
7 foto Hodnocení 27× Jak správně upéct svatomartinskou husu, aby byla křehká? Zkuste osvědčený postup
4 foto Hodnocení 14× Čím nahradit svatomartinskou husu? Upečte jinou drůbež s tradičními přílohami
Video Hodnocení 5× Pečená husa nebo kachna podle videoreceptu: Uvnitř je měkká a na povrchu křupavá
11 foto Hodnocení 4× Svatomartinské posvícení bylo vždy ve znamení hodokvasu. Naše babičky to uměly
4 foto Hodnocení 7× Pečená husa: Tučná husí pečínka tradičně patří na svatomartinský a vánoční stůl
Video Hodnocení 25× Jak upéct svatomartinskou husu? Dozlatova upečená je ozdobou svátečního stolu
Pečená husokachna nadivoko: Šťavnatá a voňavá pečínka potřebuje dobře ochutit, odležet v chladu a péct při nižší teplotě
Husí výpek je lahůdkou, dá se využít mnoha způsoby: Přidat se může do těsta, pod dušené zelí i do skvělé pomazánky
6 foto Vyrobili jsme domácí hořčici jen ze čtyř ingrediencí. Vyjde na 9 Kč, v chladu vydrží i několik měsíců a chuťově je perfektní