Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
Krém na išelské dortíčky: Máslová klasika se zavařeninou vede, ale lahodný čokoládový nebo našlehaný karamelový chutnají božsky
6 foto Hodnocení 203× Jak udělat krém na išelské dortíčky? Na tradiční cukroví jeden recept nečekejte
6 foto Hodnocení 29× Na jakou teplotu péct korpusy išelských dortíčků? Po upečení jsou dokonale křehké
Vynikající išlské dortíčky podle Sandtnerky: Tradiční cukroví jako od babičky voní kakaem, skořicí a rumem
Brabantské dortíčky z lineckého těsta jsou neuvěřitelně křehké, typickou chuť jim dá skořice a slepují se zvláštním krémem
Recept na išelské dortíčky: Tradiční cukroví s ořechovou náplní voní po čokoládě a chutná fantasticky
Kouzlo staré monarchie: Išlské dortíčky miloval sám císař Franz Josef. Podle receptu Marie-Janků Sandtnerové jsou nejlepší
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou
Holka u plotny radí: Jahodový dezert do skleničky ozvláštní bazalkový cukr, který z obyčejné sladkosti udělá delikatesu
Stravovací návyky modelky Naomi Campbell: Má seznam zakázaných potravin a v letadle by jídlo nikdy nepozřela, říká její kuchař