Kopřivy začínají růst. Na jaře mají nejvíce síly i šťávy a jsou křehké. Vydejte se na ně v tu správnou dobu
Jak vymazat a vysypat formu na beránka: Takto zajistíte, že půjde snadno a lehce vyklopit a nerozpadne se
10 foto Hodnocení 4× Jedlé květy jsou krásnou ozdobou. Které jsou ty nejoblíbenější a jak je používat?
9 foto Hodnocení 1× Jak udělat slanou jedlou kytici? Stačí oblíbené dobroty, špejle a trochu fantazie
Jak využít levanduli v kuchyni: Dejte ji do provensálského koření, připravte sirup nebo ji využijte do pečení
6 foto Hodnocení 9× Jak využít květy pažitky? Krásně ozdobí chutnou polévku či chléb s pomazánkou
Video Hodnocení 496× Jak připravit bezovou šťávu zastudena? Je báječně osvěžující, trvanlivá a levná
Hodnocení 12× Co udělat s květy pažitky: Fialové paličky se hodí k dekoraci, k jídlu i k naložení
5 foto Hodnocení 13× Zdobení živými květy ve sladké kuchyni: Krása květin zajistí dezertu luxusní vzhled
8 foto Expertka na jedlé kytky Jana Vlková: Květy pažitky jsou výborné do salátů a ochutí máslo, doporučuji ale zkusit i květy cibule a česneku
Hodnocení 27× Jak pěstovat lichořeřišnici? Další z řady nenáročných letniček vám prozáří zahradu i ozdobí saláty
Hodnocení 27× Lichořeřišnice je skvělá do salátů a na zdobení jídel. Jak chutná a proč ji pěstovat
Hodnocení 16× Měsíček lékařský zdobil zahrádky našich babiček a uplatní se i dnes. Péče mu stačí jen minimální
Hodnocení 28× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
Hodnocení 25× Aksamitník se na zahradě vyplatí. Kromě bohatého kvetení nabízí ekologickou ochranu svému okolí
4 foto Hodnocení 53× Pažitka má nádherné jedlé květy. Víte, že je můžete naložit? Poradíme, jak na to
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
12 foto Do přírody pro jedlé suroviny: Expertka Jana Vlková radí, jak využít sedmikrásky do salátu a kopřivy do slaných muffinů
Královna levandule: Kdy ji sbírat, jak ji správně sušit a jak z ní upéct tento voňavý citronový moučník s polevou
Babiččin štrúdl podle Mirky van Gils Slavíkové voní jablky a perníkem. Těsto je specifické tím, že kyne pod vodou
Pěstujeme rajčata: Co dělat, když plody šednou, praskají nebo rajským hnědnou listy? Na každý problém je řešení
Retro okénko: Šuměnky aneb perlivá limonáda v prášku stála za socialismu 20 haléřů. Koupit si je můžete i dnes