Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
Kapří kost i zrnko čočky. Udusit se můžete rychle. První pomoc je přitom snadná, když víte, jak ji provést
Vánoční otevírací doba obchodů: Kde nakoupíte na Štědrý den či svátky a na co si dát pozor na Silvestra a Nový rok
7 foto Hodnocení 13× Jak připravit kanapky? Tyto dobroty jsou nedílnou součástí slavnostních tabulí
5 foto Hodnocení 1× Desatero rad na téma báječné chuťovky: Nechte se inspirovat a překvapte své hosty
7 foto Hodnocení 49× Jak nakrájet okurku na chlebíčky? Zdobit můžeme okurkou čerstvou i sterilovanou
7 foto Hodnocení 34× Desatero rad na téma jednohubky: Jsou ozdobou stolu a mají nekonečně mnoho variací
Ideální předkrm nejen na Štědrý den? Skvělé chuťovky s ančovičkami, pečenou paprikou i červenou řepou přijdou vhod
Hodnocení 77× Místo obligátních chlebíčků a klasických jednohubek můžete připravit originální chuťovky. Překvapíte jimi i potěšíte
Maďarská specialita: Brašovské maso voní paprikou, snadno se připravuje a se smaženými bramborami dokonale zasytí
Retro ledová káva slaví návrat: Jak chutnalo letní osvěžení před desítkami let a proč stojí za to ochutnat ho i dnes