VIDEO: Upekli jsme mazanec podle cukráře Josefa Maršálka: Díky názornému postupu jej zvládnete jako nic
Utopenci v aspiku: Netradiční specialitu nekoupíte všude, podle našeho receptu si ji ale snadno uděláte doma
Polévka z bršlice je díky své zelené barvě dokonalým jarním pokrmem. Dodá spoustu energie a skvěle chutná po mrkvi a celeru
9 foto Hodnocení 33× Jak silný má být plátek masa na řízek? Tloušťka rozhoduje o šťavnatosti řízku
6 foto Hodnocení 44× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
7 foto Hodnocení 8× Jak správně krájet maso přes vlákno? Vysvětlíme, proč je toto krájení vhodné
11 foto Hodnocení 20× Desatero rad na téma kuřecí maso: Víme, jak maso správně krájet i tepelně upravit
5 foto Hodnocení 24× Jak nakrájet krůtí prso? Poradíme, jaký postup je nejlepší a proč tomu tak je
6 foto Hodnocení 9× Co je filírování? Poradíme i méně zkušených kuchtíkům, jak ovládnout tuto techniku
Video Hodnocení 53× Máte jen malý špalík masa a zrovna potřebujete velký plátek na řízek? Vyzkoušejte maso nakrájet "na motýlka"
Jitrnici máte v horkovzdušné fritéze osmaženou za pouhých sedm minut: Krásně křupne a uvnitř je dokonale propečená