Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
8 foto Hodnocení 2× Jak nařezat dort? Víme, jak na pravidelné pláty, rovné výseče a úhledné porce
5 foto Hodnocení 1× Jak uchovat rozkrojený ananas? Dbejte především na zamezení přístupu vzduchu
Video Hodnocení 16× Jak nakrájet knedlíky? Krájení nití vás naučí video a známe i další možnosti
6 foto Hodnocení 44× Jak nakrájet hovězí maso na španělské ptáčky? Správný postup je klíčem k úspěchu
7 foto Hodnocení 3× Jak krájet cibuli na měsíčky? Hodí se do základu pod maso či k posypání guláše
5 foto Hodnocení 3× Jak krájet pórek několika způsoby? Zpracujte ho na kolečka, kostičky i nudličky
8 foto Hodnocení 1× Jak nakrájet kulatý dort? Podmínkou jsou úhledné řezy, ty dokáže jen ostrý nůž
7 foto Hodnocení 4× Jak nakrájet cuketu na tenké plátky? Tato letní zelenina má v kuchyni široké využití
Video Hodnocení 21× Mango je vynikající, ale dokáže potrápit při krájení. Naučte se to podle videonávodu
7 foto Hodnocení 2× Časté chyby při krájení zeleniny: Pozor na používání tupého nože i malého prkénka
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky
Boží milosti byly v minulosti lidovou obdobou hostií. Jak je připravit, aby byly krásně křehké a křupavé