Usmažte si křupavé placičky, když zbude chleba. Využijete zbytky a ještě si pochutnáte na výborné večeři
11 foto Hodnocení 56× Podle čeho vybrat horkovzdušnou fritézu? Poradíme vám, na co se při výběru zaměřit
11 foto Hodnocení 126× Desatero rad na téma horkovzdušná fritéza: Poradíme, jak s fritézou správně pracovat
7 foto Hodnocení 102× Jak nastrouhat brambory na bramboráky? Hodí se ruční struhadlo či kuchyňský robot
Hodnocení 36× Časté chyby při používání ručního šlehače: Pokud je děláte taky, je načase přestat
10 foto Redakční výběr: 10 nejlepších vychytávek do kuchyně, které šetří peníze i čas. Tenhle rýžovar, strouhač i sekáček si zamilujete
6 foto Je rýžovar zbytečnost v kuchyni, nebo skvělý pomocník? Zjistili jsme za vás, co všechno umí a na kolik vás vyjde
Jak vybrat kráječ potravin: Důležitější než výkon jsou jiné parametry. Na co si dát pozor a kolik vás to bude stát?
12 foto Víte, jak správně uspořádat kuchyň, aby se v ní dobře vařilo, a co je to kuchyňský trojúhelník?
9 foto Příbory rukojetí dolů a teflonu vstup zakázán aneb Jak správně dávat nádobí do myčky a co tam rozhodně nepatří
13 foto Dubajská čokoláda dobyla Česko: Tabulku pistáciové cukrovinky koupíte už od 159 Kč, ale pozor na napodobeniny
Cibulové brambory a gnocchi se slaninou, zapečené s majolkou a jemným sýrem Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Ivace64